231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
15.8.2018

TPS ja Tappara sähisevät Salon illassa

Kaapo Kakko mustavalkoisten ykkösvitjassa.

Artikkelikuva.jpg

Salon jäähallissa tarjoillaan torstaina takuuvarmaa kiekkoviihdettä, kun HC TPS ja Tappara vääntävät kuvioitaan kuntoon klo 18 alkaen.

Kiekkoviihteen takuuna on kaksi laadukasta ja hyvin valmennettua nippua. Kirsikkana kiekkokakun päälle yleisölle tarjoillaan TPS:n 17-vuotias huippulupaus Kaapo Kakko.

Kakko aloittaa turkulaisten ykkösvitjassa Ilari Filppulan ja Lauri Korpikosken kanssa. Tästä tasavallasta on haastava löytää parempia ketjukavereita.

– Noinhan se juurikin on. Nyt on sellaista tekijää vierellä, että kauden avauspeliin TPS:n paidassa ei voisi lähteä paremmilla fiiliksillä, miettii Kakko.

– Harjoituskautta mennään, mutta kyllä minä lähestyn Salon iltaa hyvänä näyttöpaikkana. Parasta on lyötävä pöytään. Hienoa päästä vihdoin irti nimenomaan TPS:n kanssa, kun maajoukkueen kanssa on pelattu jo useita pelejä, superlupauksen viitan itselleen ansainnut Kakko jatkaa.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen analysoi Tapparan kohtaamisen mielenkiintoiseksi haasteeksi.

– Kummatkin joukkueet saavat varmasti hyvää infoa siitä missä nyt mennään. Tämä on meille kolmannen viikon huipennus ja kilpailu kovenee, kun varsinainen kilpailukausi lähestyy. Pelillisesti mietittynä varmasti yritetään tuoda omaan tekemiseemme vähän uudenlaisia ulottuvuuksia ja kokeiluja, mutta ei nyt avata niitä vielä sen enempää, Kaskinen linjaa.

– Se on varma juttu, että Salon illassa riittää nähtävää ja kyllähän Tapparan kohtaaminen maistuu meille, etenkin viime kevään välierien jälkeen. On uuden iskun paikka, Kaskinen paaluttaa.

Ottelu Salon jäähallissa käynnistyy klo 18. Ovet aukeavat klo 17. Lippuja voi ostaa ennakkoon Haiparkista.

Liput: 15€ /aikuiset, 10€ /lapset ja Kiekkohaiden jäsenet.