231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
15.2.2019

TPS ja Tappara huippukamppailussa

”Tampereella pelataan tänään isojen poikien peli!”

15.2artikkeli.png

Turun Palloseuran viikko jatkuu Tampereella kärkikamppailussa Tapparaa vastaan. Hakametsässä pelataan kenties koko Liiga-kauden merkittävimmistä pisteistä, kun kakkossijasta taistelevat TPS ja Tappara ottavat yhteen. TPS on tällä hetkellä yhden ottelun Tapparaa vähemmän pelanneena kolmen pisteen etumatkalla. 

Ottelusta on lupa odottaa erittäin tasaista kamppailua. Kumpikin joukkue on kerännyt viimeisestä 10 ottelustaan 18 pistettä, Tappara maalierolla 32-26, TPS maalierolla 32-25.

Kauden aiemmat kohtaamiset ovat menneet Tapparan eduksi voitoin 2-1, jokaisen päättyessä vierasjoukkueen juhliin. Lokakuun lopun kohtaamisessa Tampereella Palloseura latoi taululle tylyt 0–5 lukemat.

TPS sai lisää hyviä uutisia sairastuvalta, kun viisi ottelua loukkaantumisen vuoksi väliin jättänyt Santeri Lukka palaa kokoonpanoon. Lukka nähtiin viimeksi tositoimissa 25.1 Ässiä vastaan. Liiga-debyytit mustavalkoisissa saavat myös jatkoa, kun A-nuorten 20-vuotias Jesper Larinmaa saa näytönpaikan nelosketjun laidalla.

TPS:n maalilla Hakametsän tulikuumassa illassa torjuu Rasmus Tirronen. Myös Oskari Siiki palaa kokoonpanoon toivuttuaan flunssasta.

Tapparan kanssa kaksi Suomen mestaruutta voittanut puolustaja Aleksi Salonen palaa tänään ensimmäistä kertaa Hakametsään TPS-paidassa.

– Tietysti itselle pieni extra-latinki, mutta varmasti joukkueellekin hyvä paikka näpäyttää kohti kevättä, koska sitä ei koskaan tiedä, että kohdataanko vielä siellä kevään peleissä. Kyllä nämä ovat aina semmoisia ”pre-playoffeja”, kun ruvetaan viimeisiä mittelöitä ja mahdollisia kevään vastustajia vastaan vetelemään, ”Sählä” runoilee.

– Täältä on tulossa ryhdikäs TPS-lauma kohti Tamperetta ja samoista sijoista pelataan, joten kova on halu meillä voittaa tänään. Tampereella pelataan tänään varmasti isojen poikien peli! Salonen linjaa.