171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
7.8.2020

TPS ja Radio City jatkavat ilosanoman levittämistä 

Uusi kolmivuotinen yhteistyösopimus takaa mustavalkoisen tunnelman jokaiselle. 

 artikkeli_bohm.jpg

Radio City ja HC TPS jatkavat viime kaudella käynnistynyttä yhteistyötä entistäkin vahvemmalla otteella. Uuden sopimuksen myötä TPS:n koti- ja vierasottelut kuuluvat Radio Cityn taajuuksilla seuraavat kolme vuotta 

– Upeata, että TPS jatkaa mukana Radio Cityn kiekkoperheessä! Selostamme uuden sopimuksen myötä kaikki TPS:n Liigaottelut päätyyn saakka myös seuraavien kolmen kauden ajan. Kaikki TPS:n ottelut lähetetään Radio Cityn Turun taajuudella sekä RadioPlay -sovelluksen kautta, kertoo Radio Cityn ohjelmapäällikkö Janica Saxelin-Rinne. 

– Tämän yhteistyösopimuksen jatkamisen harkintaan kului aikaa noin sekunti. Viime kaudella rakentunut konsepti oli laadultaan ja toteutustavaltaan fantastinen. Siinä viitekehyksessä haluamme palvella yhteisöämme myös jatkossa, painottaa HC TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen. 

Otteluselostuksista vastaa jo ikoniseen asemaan mustavalkoisessa yhteisössä noussut Markku ”Mustavalkoinen ääni” Silvennoinen, jonka tunnerikkaat ja asiantuntevat selostukset pitävät kuulijan otteessaan Radio Cityn taajuuksilla. 

 – Olen erittäin kiitollinen ja otettu siitä, että saan toimia Mustavalkoisena äänenä myös alkavalla kaudella. Vaikka mennäänkin vasta elokuuta, niin johan tässä meinaa järki lähteä silkasta innostuksesta, kun odottelen, että pääsen taas tien päälle ja kertomaan uuden TPS-joukkueen tarinaa, Silvennoinen hehkuttaa. 

 – TPS ja Radio Cityn Kiekkoradio ovat kiinnostaneet kovasti ja paljon yhteistyökumppaneita on tullut jo mukaan. Odotamme uuden kauden alkua innoissamme, myyntijohtaja Juha Niva Bauer Mediasta kertoo.    

 Selostajan ohella äänessä jatkavat myös tutut studioisännät Jarkko Laitinen ja Vinski Virtanen.