281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
29.1.2020

TPS ja puolustaja Henrik Larsson jatkosopimukseen

”Olemme erittäin iloisia, että Larsson jatkaa meillä!”

artikkeli_larsson_jatkosopimus.jpg

HC TPS ja ruotsalaispuolustaja Henrik Larsson ovat kirjoittaneet kautta 2020–2021 koskevan jatkosopimuksen.

25-vuotias Larsson saapui Turkuun kuluvaksi kaudeksi ja on ottanut paikkansa TPS-puolustuksessa sekä koko Liigan puolustajaeliitissä.

Larsson on tähän mennessä leiponut kasaan 43 runkosarjaottelussa tehopisteet 3+28=31. Kyseisellä saldolla ruotsalaistaituri on koko Liigan kolmanneksi tehokkain puolustaja.

– Olemme erittäin iloisia, että Larsson jatkaa meillä! Hän on pelannut tähän asti erittäin vahvan runkosarjan ja hänen kiekollinen osaamisensa on aivan Liigan kärkeä, painottaa HC TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio.

– Tämän lisäksi ”Henkestä” löytyy sitä draivia ja asennetta, jota me haluamme TPS-paitaa kantavista pelaajista löytyvän, Kallio jatkaa.

Larssonin mukaan jatkosopimus oli koko ajan hänen toiveissaan.

– Tätä sopimusta ei tarvinnut kauan miettiä, sillä totta kai halusin jatkaa Turussa. Olen nauttinut ajastani sekä haasteesta. Tämä ruotsalaispelaaja on todella onnellinen tällä hetkellä, myhäilee Larsson.

– Haluan myös sanoa kiitollisuuteni kaikille kannattajille, jotka ovat tukeneet meitä niin kotona kuin vieraissa. Me haluamme tarjota vastapainoksi voittoja ja elämyksiä. Se on velvollisuutemme, kun taistelu pudotuspeleihin pääsystä kovenee koko ajan. Pysytään vahvoina yhdessä! viestittää Larsson.