181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
30.9.2019

TPS ja Lukko kohtaavat perjantaina

Turkulaisilla edessä jälleen kolmen ottelun viikko.

FBkansikuva_tps_lukko.png

Turun Palloseuran Liiga-matka jatkuu tällä viikolla kahdella vierasottelulla ja yhdellä kotiottelulla.

Viikko käynnistyy keskiviikkona Mikkelissä Jukurien vieraana. Perjantaina TPS isännöi Rauman Lukkoa ja viikko päättyy lauantaina puolestaan vierailuun Raumalle.

Viime viikko oli turkulaisille kuuden pisteen arvoinen suoritus. Ässien kaataminen Porissa lauantaina seitsemän sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä toi viikolle positiivisen jälkimaun.

TPS on pelannut sarjassa nyt kuusi ottelua, joissa mustavalkoiset ovat keränneet kymmenen pistettä. Tämä suoritus oikeuttaa Liigassa tällä hetkellä kuudenteen sijaan.

Alkukauden pistetehtailut ovat jakautuneet ilahduttavasti usealle eri tekijälle. Tällä hetkellä TPS:n tehokkaimmat pelaajat ovat hyökkääjät Lauri Korpikoski ja ruotsalainen Anton Holm. Molemmilla herroilla on kasassa tehot 3+3.

Korpikoski on leiponut pisteensä viidessä ottelussa Holmin kuutta vastaan, joten kultakypärä pysyy tällä faktalla toistaiseksi kapteenin päässä.

TPS:n ja Lukon perjantaisessa kohtaamisessa Gatorade Centerissä juhlistamme yhdessä nais- ja tyttöjääkiekkoilun ilosanomaa. Jääkiekon pitää kuulua aivan kaikille ja perjantaina on aika hehkuttaa asiaa yhdessä. Seuraathan uutisointiamme viikon edetessä, niin tiedät mitä perjantaina tapahtuu.

Lipun perjantain taistoon löydät puolestaan TÄSTÄ.

Mukavaa alkanutta Liiga-viikkoa!