231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
12.12.2018

TPS ja Jukurit kohtaavat keskiviikkoillassa

Päävalmentaja Kaskinen peräänkuuluttaa huolellisuutta mustavalkoiseen ryhmään.

12.12artikkeli.png

Turun Palloseuran Liiga-viikko käynnistyy tänään keskiviikkona kotikaukalossa Mikkelin Jukureita vastaan. Kohtaaminen on joukkueiden välillä kuluvan kauden toinen. Ensimmäisen mittelön vei Savon sydämessä TPS kolmen pisteen arvoisesti.

Viime ajat ovat olleet kummallekin ryhmälle haastavat. Jukurit on viimeisen viiden ottelun mittarilla Liigan kuntopuntarin viimeinen joukkue. Vastaavasti TPS:llekin edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet vain kuusi pistettä.

– Illan teeseissä on sellainen hyvällä tavalla pari napsua taaksepäin. Eli ollaan vedelty tuossa sellaista hurlumhei-lätkää ja se on ehkä tuonut pientä välinpitämättömyyttä meidän tekemiseen. Ollaan hukkailtu kiekkoja ihan liikaa ja väärissä paikoissa, linjaa TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

– Pakettia enemmän kasaan, mutta ilman, että otetaan vauhdista tai viisikon työmäärästä mitään pois. Pientä huolellisuutta ja sillä mennään, Kaskinen jatkaa.

TPS:n kokoonpano on elänyt illan otteluun poissaolojen myötä. Viimeisimpänä poissaolijoiden listaan lisättiin puolustaja Ilkka Heikkinen, joka kärsii KooKoo-ottelun jäljiltä yhden ottelun pelikiellon.

Tämän kauden osalta uutena kasvona nähdään puolestaan TPS:n A-nuorista neloskentän vasempaan laitaan nouseva Joonas Savolainen.

– Todella hyvillä ja odottavilla fiiliksillä kohti iltaa. Tuon pöytään kovaa työntekoa, kertoo Savolainen.