181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
27.10.2018

TPS ja HIFK lauantain helmenä

Klo 19.30 käynnistyvä ottelu kätkee sisälleen suuria tunteita.

artikkeli27.10.png

Turun Palloseura ja Helsingin IFK iskevät yhteen Turussa tänään lauantaina klo 19.30. Hall of Fame -teemaottelussa tunteita riittää jaettavaksi niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Joukkueet kohtaavat toisen kerran kuluvalla kaudella. Ensimmäinen vääntö Helsingissä päättyi lokakuun puolivälissä TPS:n jatkoaikavoittoon.

Ottelu on kummallekin ryhmälle viikon toinen. TPS:llä on takana on torstain voitokas vierailu Tampereen Ilveksen luona. HIFK nollasi puolestaan perjantai-iltana kotiareenallaan Tampereen Tapparan.

– Kyllä kyseessä on mielestäni syksyn toistaiseksi isoin ottelu. Porukkaa on tulossa paljon paikalle ja hienoa päästä vetämään turkulaisten edessä HIFK:ta vastaan, hehkuttaa TPS:n väsymätön hyökkääjä Hannu Kuru ennakkotuntojaan.

– Lauantai-iltana tämä ottelu sytyttää erityisesti, Kuru jatkaa.

Kuru on kuulunut TPS:n syksyn aliarvostettuihin työmiehiin. Kolmoskentän keskushyökkääjä ei tee aina otsikoita, mutta sitäkin enemmän raakaa työtä omiensa eteen.

– Tuloksenteon kanssa on ollut vähän tuskaista, mutta kyllä ne pisteet sieltä tulevat vielä minullekin. Työnteko ei saa loppua missään vaiheessa, se on se tärkein asia.

TPS:n maalilla aloittaa illalla Henrik Haukeland. Muita muutoksia joukkueen kokoonpanoon ei ole Ilves-ottelun jäljiltä tehty.