011

vuodenharmain.jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Pelicans KE 11.11. 18:30 OSTA LIPUT
27.10.2018

TPS ja HIFK lauantain helmenä

Klo 19.30 käynnistyvä ottelu kätkee sisälleen suuria tunteita.

artikkeli27.10.png

Turun Palloseura ja Helsingin IFK iskevät yhteen Turussa tänään lauantaina klo 19.30. Hall of Fame -teemaottelussa tunteita riittää jaettavaksi niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin.

Joukkueet kohtaavat toisen kerran kuluvalla kaudella. Ensimmäinen vääntö Helsingissä päättyi lokakuun puolivälissä TPS:n jatkoaikavoittoon.

Ottelu on kummallekin ryhmälle viikon toinen. TPS:llä on takana on torstain voitokas vierailu Tampereen Ilveksen luona. HIFK nollasi puolestaan perjantai-iltana kotiareenallaan Tampereen Tapparan.

– Kyllä kyseessä on mielestäni syksyn toistaiseksi isoin ottelu. Porukkaa on tulossa paljon paikalle ja hienoa päästä vetämään turkulaisten edessä HIFK:ta vastaan, hehkuttaa TPS:n väsymätön hyökkääjä Hannu Kuru ennakkotuntojaan.

– Lauantai-iltana tämä ottelu sytyttää erityisesti, Kuru jatkaa.

Kuru on kuulunut TPS:n syksyn aliarvostettuihin työmiehiin. Kolmoskentän keskushyökkääjä ei tee aina otsikoita, mutta sitäkin enemmän raakaa työtä omiensa eteen.

– Tuloksenteon kanssa on ollut vähän tuskaista, mutta kyllä ne pisteet sieltä tulevat vielä minullekin. Työnteko ei saa loppua missään vaiheessa, se on se tärkein asia.

TPS:n maalilla aloittaa illalla Henrik Haukeland. Muita muutoksia joukkueen kokoonpanoon ei ole Ilves-ottelun jäljiltä tehty.