211

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
1.8.2019

TPS iskee Pitsiturnaukseen!

Raumalle matkaavassa ryhmässä kokemusta, nuoruutta sekä intoa.

pitsiturnaus_artikkeli.png

Turun Palloseuran bussi liikahtaa perjantaiaamuna kohti Raumaa ja Pitsiturnausta. TPS aloittaa turnausurakkansa klo 11.30 Kouvolan KooKoota vastaan. Alkulohkon toinen peli on puolestaan luvassa klo 14 Lahden Pelicansia vastaan.

TPS:n rosterissa nähdään mm. kolme tuoretta ruotsalaishankintaa. Anton Holm, Filip Windlert sekä Henrik Larsson pääsevät debytoimaan perinteisessä turnauksessa.

TPS:n paidassa Raumalla nähdään luonnollisesti myös yleisön kestosuosikki Jonne Virtanen.

Nuorta TPS:n tekijäkaartia edustavat mm. Aarne Intonen, Aleksi Anttalainen sekä A-nuorista mukaan nouseva 17-vuotias Mikael Pyyhtiä.

– Ensimmäisen viikon kliimaksi edessä. Pitsiturnaus on hieno tapahtuma, jossa on paljon porukkaa mukana hallissa. Saamme myös meidän nuorille pelaajille Liiga-kasteen Raumalla, kertoo TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen.

TPS kokoontui kuluvan viikon maanantaina valmistautumaan uuteen kauteen. Kaskisen mukaan suuntaviivat jatkoon ovat selkeät.

– Eka viikko on aina aika tiukka, kun käydään paljon asioita läpi. Meillä on iso määrä pelaajia mukana, kun perusryhmästä löytyy viisi kentällistä ja tänäänkin oli jäällä kuusi kentällistä.

– Suurin viesti on se, että TPS-identiteetin rakentaminen täytyy olla se juttu. Se on ollut tämän viikon isoin otsikko, painottaa Kaskinen.