151

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
23.11.2020

TPS iskee kolmen ottelun viikkoon

Lauantaina luvassa lämmintä koko perheen pikkujouluhenkeä Ässiä vastaan.

50552751873_c8ddd83d56_k.jpg

Turun Palloseura iskee tällä viikolla kolmesti Liiga-kaukaloissa. Kaksi ottelua pelataan Turussa ja luvassa on myös vierailu Jyväskylään.

TPS aloittaa viikon urakoinnin keskiviikkona, kun vastaan saapuu Kouvolan KooKoo. Kouvolalaiset löytyvät sarjataulukosta tällä hetkellä viidenneltä sijalta, joten luvassa on takuuvarmasti vauhdikas ja viihteellinen kiekkoelämys.

TPS:n ja KooKoon kohtaaminen käynnistyy klo 18.30. Osta lippusi TÄÄLTÄ!

Yhden välipäivän jälkeen TPS matkustaa perjantaina JYPin vieraaksi Jyväskylään. Kiekko putoaa Hippoksella jäähän klo 18.30.

Kuukauden verran odoteltu lauantain kotiottelu toteutuu vihdoin tulevana lauantaina, kun TPS ja Ässät kohtaavat tulikuumassa väännössä. Näistä otteluista ei ole perinteisesti puuttunut tunnelmaa eikä tulisia yhteenottoja, joten samalla odotusarvolla on syytä edetä myös tämänkertaiseen kohtaamiseen.

Osta lippusi lauantaille TÄÄLTÄ!

Lauantain ottelutapahtumassa mennään iloisesti pikkujouluhengessä perheet edellä.

Lahjan Tytöt vetävät lapsille toiminnallista tapahtumaa Gatorade Centerin pääovien edessä ennen peliä klo 15:30-17:00, mukana mm. lämäritutka.

Jore-klubin esittely on puolestaan tarjolla lipunmyynnin yhteydessä ennen peliä klo 15:30-17:00 ja jäsenetu-peli, tsekkaa edut ja liity mukaan jo nyt TÄÄLLÄ!

Samassa hengessä lauantain ottelulipulla ja kausikortilla vapaa pääsy Terveystalon tarjoamalle luisteluvuorolle su 29.11. klo 09-11 Gatorade Centerissä, ilmoittaudu ennakkoon TÄÄLLÄ!

Kioskeissa sekä Gatorade Centerin applikaatiossa myynnissä glögiä, pipareita ja joulutorttuja. Ja tietysti TPS on mukana myös Joulupuu-keräyksessä. Lahjoita vähävaraisille perheille TPS-lahjakortteja TÄÄLTÄ!