231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
11.10.2018

TPS iskee Helsingin illassa

HIFK isännöi torstain odotetuinta Liiga-taistoa.

kokoonpano11.10.png

Turun Palloseuran Liiga-viikko käynnistyy tänään Helsingissä. HIFK ja TPS kohtaavat ensimmäistä kertaa kuluvalla kaudella ja odotettavissa sekä tilauksessa on peli, josta ei tule tunnetta puuttumaan.

– Kahden hyvän jääkiekkojoukkueen kohtaaminen tarkoittaa yleensä hyvää jääkiekko-ottelua. Näin se on varmasti tänäkin iltana, pohtii TPS:n hyökkääjä Jonne Virtanen.

– Uskon myös, että pystymme vastaamaan kotijoukkueen fyysisyyteen. Emme mene kyykkyyn, Virtanen jatkaa.

TPS:n kokoonpano illan otteluun näyttää hieman erilaiselta kuin tiistain CHL-ottelussa. Turkulaisten maalille palaa Rasmus Tirronen. Myös CHL:ään rekisteröimättömät Brandon Gormley sekä Petteri Wirtanen pääsevät irti tänään Helsingin illassa.

Tiistain ottelusta flunssan takia sivussa ollut Kaapo Kakko palaa hänkin tutulle paikalleen ykkösvitjan oikeaan laitaan. Myös Oula Palve on pelikunnossa, vaikka tiistain CHL-ottelu jäikin kesken.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskisen mukaan turkulaisilta tarvitaan illalla selkeän pelaamisen rytmejä.

– Selkeyttä peliin. Eli kun on paineen paikka, niin mennään paineella. Ja kun ei ole painetta, niin ei mennä. Hieno paikka pelata ja hienolla tunnelmalla, joten tämä on lätkää parhaimmillaan, Kaskinen puntaroi.

Kahden kiekkojättiläisen kohtaaminen Helsingin Nordeskiöldinkadulla käynnistyy klo 18.30!