281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
15.10.2019

TPS isännöi KooKoota

Turun Palloseura lähtee uuteen viikkoon, uuden pelaajan voimin!

artikkeli_tps_kookoo.png

Turun Palloseuran viikko polkaistaan käyntiin jo tänään tiistaina, kun vieraita saapuu Kouvolasta. KooKoo luistelee Gatorade Centerin jäälle neljän ottelun voittoputkessa. TPS lähtee katkaisemaan kouvolalaisten marssia ja hakemaan kauden ensimmäistä kotivoittoa.

Palloseuran viime viikko ei pelillisesti ollut huono, mutta pisteitä joukkue jäi kaipaamaan. Maalinteko-ongelmat jatkuivat ja yhtä maalia kohden joukkue joutui tekemään valtavan määrän töitä. 

Viime viikon perjantaina hallitseva mestari HPK haki täyden pistepotin Turusta lukemin 2–4. Mustavalkoiset johtivat ottelua aina toisen erän puoleen väliin asti, kunnes hämeenlinnalaiset onnistuivat tasoittamaan ottelun. Viimeisessä erässä HPK laukoi kiekon kahdesti maaliin ja vei kolme pistettä mukanaan.

Lauantaiksi turkulaiset matkustivat Helsinkiin IFK:n vieraaksi. Ennen ottelua kamppailusta povattiin viihdyttävää ja intensiivistä, ja sellainen taistelu myös nähtiin! Palloseura johti ottelua aina kolmanteen erään saakka, mutta kotijoukkue onnistui kääntämään kahdella osumalla loppulukemiksi 2–1. 

Illan KooKoo-ottelu on kauden toinen keskinäinen kamppailu. Kolme viikkoa sitten turkulaiset hakivat pisteet Kouvolasta tylyin lukemin 2–7. Kouvolan seitsemän maalin illassa nähtiin seitsemän eri maalintekijää.

TPS:n kokoonpanossa nähdään tänään uusi kasvo, kun viime viikolla palloseuran kanssa sopimuksen tehnyt Greg Squires vetää päälleen mustavalkopaidan. 

– On mahtavaa olla täällä ja haluan auttaa joukkuetta! Pyrin tuomaan positiivista energiaa ja olen todella valmis, vaikka olen ollut täällä vasta pari päivää, tuumaili jenkkihyökkääjä Squires aamujään jälkeen.

– Tänään pitää vain jatkaa hyviä otteita ja laittaa paikoista sisään! Työnteon on jatkuttava ja sitä kautta saadaan homma raiteilleen ja varmasti voittoja alkaa tulemaan, summasi Squires ennen illan KooKoo-ottelua.

TPS:n sairastuvalla: Topi Nättinen, Jani Forsström