171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
16.11.2019

TPS hyökkää Kärppien kimppuun

Kokoonpanossa ei nähdä muutoksia Kalpa-ottelun jälkeen.

artikkeli_kärpät_tps.png

Turun Palloseuran viikko jatkuu tänään lauantaina Oulussa. Viikon toisessa ottelussa TPS kohtaa Kärpät. Turkulaiset matkustavat pohjoiseen Kuopiosta, josta perjantaina mukaan lähti täydet kolme pistettä. Illan Kärppä-ottelu on kauden ensimmäinen keskinäinen kohtaaminen.

Palloseura palasi tositoimiin maaottelutauon jälkeen väkevästi. Kuopion pimenevässä perjantai-illassa TPS onnistui tiiviissä joukkuepelaamisessa, ja haki täyden pistepotin lukemin 2–5. Onnistumisia löytyi laajalta rintamalta ja maaottelutauon aikana ammennetut uudet opit Marko Virtaselta näkyivät kaukalossa.

Oulun lauantai-illassa TPS saa vastaansa sarjan kärkijoukkueen Kärpät. Mittari ei voisi enää olla kovempi, sillä oululaiset ovat hävinneet tällä kaudella vain yhden kotipelin ja senkin voittomaalikilpailun jälkeen Tampereen Tapparaa vastaa.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat neljä kertaa. TPS voitti kohtaamisista yhden ja yksi voitto kirjattiin Kärpille vasta voittomaalikilpailun jälkeen. Elokuussa pelatussa harjoitusottelussa TPS koki 4–0-tappion Kärppien vieraana.

Turkulaiset lähtevät illan kamppailuun täysin samalla kokoonpanolla, kuin eilen Kuopiossa. Rasmus Tirronen nähdään tolppien välissä, eikä ketjukoostumuksia olla sekoitettu.

– Tosi hyvillä fiiliksillä Kärppien kimppuun. Nyt on hyvä pohja tähän, kun on voitto takana. Toivottavasti saadaan siirrettyä positiivinen energia illan peliin ja saadaan taisteltua pinnoja, tuumaili nuori puolustaja Eemil Viro Kärppä-ottelun alla.

– Yleistä huolellisuustasoa pitää nostaa ja pyrkiä jäähyttömämpään peliin. Pitää tehdä vaan enemmän töitä, kun vastustaja, niin yleensä se tuottaa tulosta, jatkaa Viro.

Kärpät-TPS-ottelu alkaa tänään lauantaina kello 17.00.