051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
29.12.2018

TPS hiljensi koko Rauman

"Parempi joukkue tämän voitti."

180914_66_TPS-HPK.jpg

Lukko-TPS 2–3 (1–1, 1–1, 0–1)

Turkulainen jääkiekkoväki voi vaihtaa vuoteen 2019 äärimmäisen hyvillä ja levollisilla mielillä. Tämä iloinen asia varmistui lauantai-iltana, kun Turun Palloseura taisteli upean vierasvoiton Rauman Lukon vieraana. Samalla kellonlyömällä katkesi myös Lukon yhdeksän ottelun voittoputki.

TPS siirtyi ottelussa johtoon Petrus Palmun osumalla, vajaan neljän minuutin pelaamisen jälkeen. Syöttöpisteet keräsivät Santeri Lukka ja Ilkka Heikkinen.

Erätauolle siirryttiin kuitenkin 1–1-lukemissa.

Lukko eteni 2–1-johtoon toisen erän kahdeksannella minuutilla. Palmun illan toinen kihautus Oula Palveen ja Lukan syötöistä toi turkulaiset kuitenkin tasoihin.

TPS:n riemukkaan voittomaalin sipaisi Liigan yksi tämän hetken kuumimmista pelaajista, Lauri Pajuniemi. Pajuniemen voittomaaliin kirjattiin syöttöpinnat Patrick Bjorkstrandille ja Lucas Ekeståhl Jonssonille.

Voiton myötä TPS vahvisti asemaansa sarjan kakkosena 71 pisteen myötä. Kolmantena oleva Lukko on turkulaisia nyt 13 pistettä perässä.

– Parempi joukkue tämän voitti. Taisteltiin äärimmäisen hienosti ja ansaittiin nämä pisteet, painotti TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen tyytyväisenä.

– Meidän tekemiseen on tullut oikeanlaista joukkueelle pelaamista ja se näkyy kaikessa tekemisessä. Meininki on erittäin hyvä, Kaskinen jatkoi.

TPS jatkaa Liiga-taivaltaan 3. tammikuuta Sportia vastaan, jolloin rakettien ja tähtisädetikkujen loisto on vaihtunut jo mustavalkoisen kevään odotukseen.

Sitä ennen kuitenkin nautitaan vuoden vaihtumisesta.

– Haluan toivottaa koko TPS-yhteisölle sekä kannattajille erinomaista uutta vuotta! Tästä jatketaan, viestitti Kaskinen.