181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
1.2.2020

TPS hakemaan revanssia

Palloseuran paras pistemies Lauri Pajuniemi palaa pelaavaan kokoonpanoon!

artikkeli_lukko_tps.jpg

Turun Palloseuran kolmen ottelun viikko päättyy lauantaina Raumalla, kun Lukko isännöi mustavalkoisia. Palloseuran tammikuun kova otteluruuhka hellittää kamppailun jälkeen ja seuraavaksi kolme ottelua seitsemään päivään pelataan vasta maaliskuussa.

TPS ja Lukko kohtasivat back-to-back-ottelun ensimmäisessä näytöksessä perjantai-iltana Gatorade Centerissä. Raumalaiset jättivät Palloseuran nollille ja voittivat kamppailun lukemin 0–3. TPS lähtee hakemaan illan ottelusta revanssia, sekä samalla ensimmäistä voittoa Lukosta tällä kaudella.

Illan ottelussa Palloseuran kokoonpanossa nähdään pieniä muutoksia. Joukkueen paras pistemies Lauri Pajuniemi palaa tutulle paikalleen huilattuaan perjantain Lukko-ottelun. Tällä kaudella 23 maalia iskenyt hyökkääjä joutui keskiviikon Pelicans-ottelussa Jesse Mankisen taklaamaksi ja tällin seurauksena hyökkääjä oli sivussa perjantain taistosta.

Ruotsalaismaalivahti Erik Källgren jatkaa TPS:n tolppien välissä ja suuntaa liigauransa kuudenteen kamppailuun. Lauantai-iltana Palloseuran kokoonpanossa ei nähdä numeroa 34. Hyökkääjä Lauri Tukosen määräaikainen sopimus päättyi tammikuun viimeiseen päivään, eikä hyökkääjä jatka seurassa.

TPS on illan otteluun lähdettäessä sarjataulukon 11. sijalla. Eroa kymmenennellä sijalla majailevaan Porin Ässiin on neljä pistettä.   

­– Tykkäsin meidän peli-ilmeestämme ja viisikkopeli oli hyvää, mutta tehokkuus jäi uupumaan eilisessä kamppailussa. Tänään lähdetään latautuneena illan peliin, vaikka aikaa ei ole hirveästi hakea mitään uusia kuvioita, tuumaili hyökkääjä Petteri Wirtanen lauantain aamujään jälkeen.