231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
3.8.2018

TPS eteni jälleen Pitsiturnauksen finaaliin

Lahden Pelicans nousi TPS:n kolmannen peräkkäisen turnausvoiton esteeksi.

Unknown-3.jpeg

Järjestyksessään 25. Pitsiturnaus kokosi lauantaina kiekkoväen jälleen yhteen Raumalle. Turnausvoittoa puolustanut ja kolmatta peräkkäistä turnausvoittoa metsästänyt Turun Palloseura eteni Rauman päivässä nousujohteisesti.

Avausottelussa Lahden Pelicans pehmitti TPS:n maalein 2–0. Tämä tulos tarkoitti sitä, että turkulaisten oli kaadettava Vaasan Sport – mikäli paikka välierissä kiinnostaisi.

Ja kyllähän se kiinnosti. TPS nollasi vaasalaiset Hannu Kurun ja Teemu Väyrysen maaleilla ja paikka välierissä oli totta.

Välierässä nähtiin Rauman kuuman lauantaipäivän parasta TPS:ää. Turnausisäntä Lukko suli mustavalkoisten käsittelyssä numeroin 5-2 – täydellisen turkulaisdominoinnin jälkeen.

Välierän säväyttäjäksi nousi TPS:n Otto Nieminen, joka kihautti kaksi maalia 12 sekunnissa. Muut turkulaisten maalit kirjattiin Patrick Björkstrandille, Lukas Ekeståhl Jonssonille sekä Hannu Kurulle.

Finaalissa TPS:ää odotti revanssin haku Pelicansista. Tämä jäi kuitenkin tuloksellisesti haaveeksi, sillä lahtelaiset nollasivat TPS:n toistamiseen maalein 2–0. Samalla sinetöityi pussinokkalintujen turnausvoitto.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen analysoi päättynyttä viikkoa tyytyväisenä.

– Takana on kova viikko, jonka aikana saimme kuitenkin tehtyä haluamiamme asioita. Myös vallitsevat sääolosuhteet toivat harjoituksiin omat vaativuusasteen. Jätkät ovat olleet kovilla ja siksi on oltava turnauksen ilmeeseen tyytyväinen, Kaskinen kommentoi.

– Lukko-peli oli meidän turnauksen parasta antia ja sen myötä meille tuli ehkä jonkinlainen ulospuhallus. Päivä alkoi Turussa aamukuudelta, saimme pelaajille hyviä minuutteja sekä molemmille maalivahdeille kaksi peliä alle. Turnaus antoi meille paljon ja tulemme Raumalle jatkossakin, linjasi Kaskinen.