191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
14.11.2018

TPS avaa Liiga-viikon Sportia vastaan

Simon Suoranta ja Elmeri Eronen palaavat kokoonpanoon.

14.11artikkeli.png

Turun Palloseuran kolmen ottelun viikko käynnistyy keskiviikkona kotikaukalossa. Vastaan Gatorade Centeriin saapuu Vaasan Sport. Keskiviikon ottelun jälkeen TPS suuntaa Kuopioon ja Ouluun, jossa erinomaisesti alkanut Liiga-kausi saa jatkoa vierashaasteiden muodossa.

TPS jatkaa maaottelutauon jälkeen Liigassa toisella sijalla. Päävalmentaja Kalle Kaskisen mukaan joukkueella on selkeä visio siitä ilmeestä, jolla mustavalkoiset jatkavat eteenpäin.

– Hyvä kivijalka on luotu ja sen päälle on hyvä rakentaa vieläkin rohkeampaa ja all in -meininkiä. Eli kyllä me haemme sitä, että viisi äijää hyökkää ja viisi äijää puolustaa.

– Esimerkiksi pakit pelaavat rohkeasti ylhäällä tiiviinä, tukevat hyökkäyksiä ja saavat olla jopa hyökkäyksen kärkenä, Kaskinen jatkaa.

TPS saa Sport-otteluun kaksi mielekästä vahvistusta kokoonpanoon, kun Elmeri Eronen sekä syyskuusta asti sivussa ollut Simon Suoranta palaavat turkulaisten kokoonpanoon.

Suoranta nähdään illalla TPS:n kakkosvitjan vasemmassa laidassa ja vastaavasti Eronen pelaa Lucas Ekeståhl-Jonssonin parina.

– Hienoa palata tositoimiin ja nimenomaan Vaasan Sportia vastaan! Aamujäillä piti vähän pidellä jopa henkseleistä kiinni, ettei lähden aivan laukalle, kuvaili Suoranta tuntemuksiaan keskiviikkoaamuna.