151

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
28.11.2020

TPS-Ässät: Otteluinfo

Kaikki mitä lauantain perhepelissä pitää tietää!

127781556_10157540515687554_4736210126108748344_o.png

Lauantaina TPS ja Ässät kohtaavat tulikuumassa väännössä! Lauantain ottelutapahtumassa mennään iloisesti pikkujouluhengessä perheet edellä.

Lahjan Tytöt vetävät lapsille toiminnallista tapahtumaa Gatorade Centerin pääovien edessä ennen peliä klo 15:30-17:00, mukana mm. lämäritutka.

Jore-klubin esittely on puolestaan tarjolla lipunmyynnin yhteydessä ennen peliä klo 15:30-17:00 ja jäsenetu-peli, tsekkaa edut ja liity mukaan jo nyt TÄÄLLÄ!

Kioskeissa sekä Gatorade Centerin applikaatiossa myynnissä glögiä, pipareita ja joulutorttuja. Ja tietysti TPS on mukana myös Joulupuu-keräyksessä. Lahjoita vähävaraisille perheille TPS-lahjakortteja TÄÄLTÄ!

TPS on mukana myös Skanssin Anna hyvän kiertää -kampanjassa, TPS lahjoittaa paitahuutokaupan (Korpikosken Spengler Cup -paita) tuotot Lounais-Suomen Syöpäyhdistyksen Sykerölle, huutokauppa käynnissä huutokaupat.comissa su 29.11. klo 20:00 saakka!

Osta lippusi TÄÄLTÄ!

artikkeli_opastus_ilmakuva.jpg

Gatorade Centerissä noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä koronaepidemian aiheuttamien poikkeusolojen aikana.

Olemme jakaneet Gatorade Centerin kuuteen eri lohkoon. Jokaiseen lohkoon on oma sisäänkäynti, omat ravintolapalvelut sekä omat WC-tilat. Liikkuminen lohkojen välillä ei ole mahdollista. Otteluliput lohkojen sisällä ovat numeroimattomia. Voit valita paikkasi vapaasti lohkon sisällä.  

Huomioithan, että otteluun ei ole ovimyyntiä Gatorade Centerillä. Koronavirustilanteen takia paikkoja on myös myynnissä rajoitettu määrä. Pääset siis tunnelmaan mukaan vain ennakkoon ostetulla lipulla! Kaikki paikat ovat numeroimattomia (myös kausikorttipaikat). 

Kausikorttilaisilta ei vaadita ennakkoilmoittautumista.

Älä tule otteluun sairaana ja muista turvaväli! Huolehdi myös hyvästä käsihygieniasta. Käsidesejä löytyy jokaisesta lohkosta.

Toivomme myös, että otat mukaasi kasvomaskin. Mikäli sinulla ei ole kasvomaskia mukana, saat kertakäyttöisen kasvomaskin omalta sisäänkäynniltäsi.  

Liput: TÄÄLTÄ 

OVET AUKI: KLO 15.30.

PYSÄKÖINTI:

Pysäköit autosi ilmaiseksi Gatorade Centerin parkkipaikalle klo 15.30-16.00 välisenä aikana, minkä jälkeen pysäköinti maksaa 6 euroa. Maksuvälineenä käy käteinen tai kortti. Pysäköinnin voi nyt myös maksaa TPS-mobiilisovelluksen avulla!

HAPPY HOUR:

Klo 15.30-16.00.

BUSSIT JA TAKSI:

Linjan 100 vuorot Turun keskustasta Gatorade Centerille 5–10 minuutin välein. Ensimmäinen vuoro lähtee 1 tunti ja 30 minuuttia ennen ottelun alkua. Viimeinen vuoro lähtee keskustasta 20 minuuttia ennen ottelun alkua.

Paluukuljetukset ottelun päätyttyä 45 minuutin ajan.Paluukuljetukset Gatorade Centeriltä ottelun päätyttyä n. 30 min ajan.

Ilmainen Föli-kuljetus kausikortilla koskee vain runkosarjan kotiotteluita (ei pre-seasonia).

Taxidatan autot kulkevat taksitolpalta Gatorade Centerin pääoven välittömästä läheisyydestä.

WhatsApp Image 2020-11-09 at 14.26.24.jpeg

TPS SHOP:

TPS Shop on avoinna koko ottelun ajan ja palvelee nyt A-katsomon asiakkaita.

Voit tilata tuotteita ennakkoon verkkokaupasta ja noutaa tilaamasi tuotteet lipunmyyntipisteeltä ennen ottelun alkua.

TPS Shop Pop Up palvelee ennen ottelua lipunmyyntipisteellä ja erätauoilla C-katsomon aulassa palvellen samalla myös yläkatsomoja.

Gatorade Center -sovelluksen avulla voit tilata TPS Shopin tuotteita omalle paikallesi.

GATORADE CENTER -SOVELLUS

Gatorade Center -sovelluksella voit tilata ruoat, juomat, sekä fanituotteet suoraan omalle paikallesi!

Lataa sovellus matkapuhelimeesi App Storesta tai Google Play Kaupasta.

ALKUSHOW

Alkushow’ssa käytetään voimakkaita ääni- ja valotehosteita, sekä savukonetta. Käytettävät tehosteet voivat olla vaaraksi epileptikoille ja migreenistä kärsiville.

JÄLKIPELIT

TPS-etkot ja jatkot koetaan Feel Vegasissa jokaisen Jääkiekon SM-liigakauden kotiottelun yhteydessä 2020-21. Tervetuloa mukaan virittäytymään pelipäivään ennen ottelua ja viihtymään heti ottelun jälkihiessä.

Ottelun jälkipelit No 8 Bar. Lisätiedot TÄÄLTÄ.