karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
19.12.2018

Torstai kuuluu Tomi Kalliolle!

Juhlaseremoniat käynnistyvät jo klo 18.15.

kallio_otsikkokuva.png

Huomenna torstaina Gatorade Centerin illassa tuoksuvat jäähyväiset sekä kunnioitus Tomi Kallion upeaa pelaajauraa kohtaan. Juhlaseremoniat käynnistyvät jo klo 18.15, joten pyydämme kaikkia saapumaan ajoissa Gatorade Centeriin.

TPS-Kärpät-ottelun alla jätämme yhdessä toivorikkaat jäähyväiset pelaajalle, jonka kaikki tietävät Turussa ja Turun ulkopuolella. Ennen kaikkea kaikki tietävät Kallion teot kaukalossa ja sen ulkopuolella. Vaikka tällä kertaa pelipaitaa ei nousekaan hallin kattoon, on tunnelmaa ja ikimuistoisia hetkiä tarjolla läpi illan.

Kaikki alkoi vuonna 1977, kun Kallio liittyi TPS-Sunttujen ikäkausijoukkueeseen. Tämä polku johdatti Kallion toinen toistaan upeampiin saavutuksiin.

Kallio pelasi urallaan 383 Liiga-ottelua, joissa syntyivät 282 tehopistettä. Kaikki Liiga-pelit Kallio pelasi tietenkin Turun Palloseuran paidassa.

140 NHL-ottelussa Kallio iski puolestaan 55 tehopistettä historian kirjoihin.

Ruotsissa Kallio nousi legendaksi. 637 pelaamassaan ottelussa Frölundan ja Växjön paidassa Kallio iski uskomattomat 464 pistettä. Tämän myötä hän on eniten pisteitä SHL:ssä tehnyt suomalaispelaaja.

Kaksi Suomen mestaruutta, kolme Ruotsin mestaruutta sekä Leijonissa voitetut kolme MM-hopeaa ja kaksi MM-pronssia ovat saavutuksia, jotka pysyvät mielessämme ikuisesti.

Hyvät naiset ja herrat! On monia kapteeneja, mutta vain yksi Kapteeni Kallio!