281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
9.11.2019

Topi Nättinen takaisin tositoimiin

Pitkään loukkaantuneena ollut Topi Nättinen on valmis palaamaan kaukaloon.

48695147196_392e98d1f6_k.jpg

Täksi kaudeksi Turun Palloseuraan siirtyneelle Topi Nättiselle alkukausi on ollut raskas. Hyökkääjä ehti pelata vain viisi liigaottelua ennen loukkaantumistaan. Syyskuun 27. päivänä pelatussa TPS-Tappara-ottelussa Jyväskyläläis-lähtöinen hyökkääjä nähtiin viimeiseksi tositoimissa. Nuoren pelintekijän vamma on kuitenkin historiaa ja hänet nähdään jälleen maaottelutauon jälkeen kaukalossa.

– Tosi hyvillä mietteillä odotan pelien jatkumista! Odottavainen fiilis ollut viimeiset kaksi viikkoa, kun on päässyt takaisin jäälle. Koko ajan olo alkanut tuntumaan paremmalta ja paremmalta, kun tietää että on lähellä pelikuntoa.

– Otin loukkaantumisen tultua vähän etäisyyttä jääkiekkoon, enkä viettänyt niin paljon aikaa hallilla. Treenannut olen kuitenkin koko ajan, mutta sellaiset ylimääräiset jääkiekkoajatukset olen pyrkinyt siirtämään sivuun, toteaa Nättinen.

Loukkaantumisen aikana hyökkääjä on pyrkinyt pitämään mielen virkeänä erilaisin keinoin. Pelikuntoa hakiessa on ollut aikaa tavata ystäviä ympäri Suomen ja Nättistä on myös kuultu Radio Cityllä TPS:n otteluselostuksien kommentaattorina.

– Se on erittäin mukavaa hommaa! Näkee vähän eri lailla peliä ja saa vähän vaihtelua matsien seuraamiseen, kertoo hyökkääjä kommentaattorin kokemuksistaan.

Nättinen odottaa innolla maaottelutauon päättymistä ja paluuta sorvin ääreen. Hyökkääjä uskoo uuden päävalmentaja Marko Virtasen oppien tulevan hyvään ajankohtaan. Uusi kasvo ei Marko Virtanen Nättiselle ole, sillä yhteistä historiaa löytyy JYPin ajoilta.

– Nyt saadaan sellainen uusi alku ja pääsen itse siihen suoraan mukaan. Olen tällä viikolla jo ollut Virtasen kanssa harjoituksissa, niin siitäkin on tosi hyvä fiilis, tuumailee hyökkääjä.

Loppukautta ajatellen Nättisen tavoitteet ovat selkeät. Joukkueen menestys ja pistesaldon kerryttäminen on kaikki kaikessa. Kymmenes sija ja pudotuspelit ovat minimitavoite.

– Pyritään saamaan TPS takaisin raiteilleen! Itse pitää pelata mahdollisimman hyvin ja sitä kautta auttaa joukkuetta, summaa Nättinen

TPS:n pelit jatkuvat 15. marraskuuta Kuopiossa Kalpaa vastaan.