181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
28.8.2020

Toinen turnauspäivä edessä

Perjantaina jatketaan kaksipäiväistä 3v3 Super Series -turnausta Tampereen Hakametsässä.

tpskarpat (43 of 54).jpg

Turun Palloseuran kauteen valmistavat ottelut jatkuvat perjantaina Tampereella. Hakametsässä pelattava kaksipäiväinen 3-3 Super Series -turnaus alkoi torstaina ja jatkuu nyt uuden pelipäivän voimin. Palloseuralla on torstain tapaan luvassa kaksi kovaa kamppailua.

Torstaina TPS pelasi kaksi ottelua. Ensimmäisessä kamppailussa vastaan asettui Helsingin IFK ja jälkimmäisessä mustavalkoiset kohtasivat Oulun Kärpät. Oululaisille pelipäivä oli ensimmäinen 3v3 Super Series -turnauksessa, sillä joukkue ei osallistunut Turussa pelattuun tapahtumaan.

Palloseura lähti torstain mittelöihin sarjajohdossa. Kaksi voittoa ja yksi tappio Turun avausturnauksesta takasivat mustavalkoisille piikkipaikan lähdettäessä Tampereen ensimmäiseen pelipäivään.

Tampereen turnauksen ensimmäinen pelipäivä ei kuitenkaan kerryttänyt pistekassaa. TPS koki niukat tappiot päivän molemmista otteluista. Ensimmäinen kamppailu kääntyi Turussa pelatun ottelun tavoin Helsingin IFK:lle lukemin 3–1 ja toinen taisto kirjattiin Oulun Kärppien hyväksi maalin erolla 2–3. Kahden tappiollisen ottelun jälkeen TPS löytyy sarjataulukon neljänneltä sijalta, kun pisteitä viidestä pelatusta ottelusta on kertynyt kuusi.

Tänään perjantaina TPS kohtaa eilisen tavoin Oulun Kärpät. Ottelu on päivän ensimmäinen ja heti perään pelattavassa seuraavassa kamppailussa vastaan asettuu paikallisjoukkue Tappara. Viime viikolla pelatussa ensimmäisessä turnauksessa TPS kaatoi Tapparan voittomaalikilpailun päätteeksi lukemin 3–2.

­– Todella mukava lähteä uuteen pelipäivään. Pelaaminen on aina kivaa ja sitä varten kuitenkin harjoitellaan. Eilen pelasimme pari tiukkaa ottelua, mutta mitään ei jäänyt lopulta käteen. Tänään meidän pitää parantaa eri osa-alueilla ja olla valmiimpia kiekon pudotessa jäähän, summasi hyökkääjä Joel Janatuinen ennen Tampereen turnauksen toista pelipäivää.

Perjantai 28.8. Tampere

17.00 Ilves – HIFK

17.45 Kärpät – Tappara

18.45 Kärpät – TPS

19.45 Tappara – TPS

20.30 Kärpät – HIFK

21.15 Ilves – Kärpät