karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
29.5.2020

Tervetuloa Turkuun, Ruslan Iskhakov!

19-vuotias Ruslan Iskhakov tuo TPS:ään taitoa, älykkyyttä ja monipuolista osaamista.

ruslaniskhakov_artikkeli.jpg

Turun Palloseura on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen venäläisen hyökkääjän Ruslan Iskhakovin kanssa. 19-vuotias Iskhakov siirtyy TPS-paitaan Pohjois-Amerikan yliopistosarjasta, jossa hän pelasi kaksi edellistä kautta University of Connecticutin paidassa.

Vasemmalta ampuva, 173-senttinen ja 70-kiloinen Iskhakov viihtyy keskushyökkääjän tontilla. Hänet on varattu NHL:ään kesällä 2018 New York Islandersin toimesta. Tuolloin Islanders varasi hänet toisella kierroksella numerolla 43.

Iskhakov on toiminut myös Venäjän alle 18-vuotiaiden maajoukkueen kapteenina.

NCAA-sarjassa Iskhakov naulasi kahden kauden aikana 64 otteluun 42 tehopistettä.

– Olemme todella tyytyväisiä Ruslanin saapumisesta TPS-paitaan. Kyseessä on taitava, älykäs ja hyvä luistelija, jonka uskomme ottavan seuraavan askeleen urallaan meidän joukkueessa, kommentoi TPS:n pelaajatarkkailija Tomi Kallio.

– Haluan osaltani auttaa TPS:ää rakentamaan uutta tulevaisuutta ja se tarkoittaa sitä, että annan kaiken osaamiseni joukkueen käyttöön. Olen kiitollinen ja onnellinen, että pääsen tarttumaan tähän tilaisuuteen suuressa ja perinteikkäässä seurassa. On seuraavan askeleen aika, linjaa puolestaan Iskhakov.

Lisää TPS:n ensi kauden Liiga-joukkueen rakentumisesta kuultavissa pelaajatarkkailija Tomi Kallion kertomana uunituoreessa Hunajacastissa.