211

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
22.5.2018

TEMPUR HC TPS Turku Oy:n pääyhteistyökumppaniksi 

HC TPS Turku Oy ja maailman suurin vuodevalmistaja TEMPUR ovat solmineet yhteistyösopimuksen.

TPS-Tempur-1.png 

TEMPUR–TPS-yhteistyössä on ideana tuoda Tempurin ja paremman nukkumisergonomian monet hyödyt jääkiekkoilijoille ensi kertaa koko joukkueen mittakaavassa Suomessa. Kyse on palautumisen turvaamisesta ja maksimoimisesta – power unesta, jonka avulla yksilö on tehokkaampi, vahvempi ja keskittyneempi.
 
– Upeita kokemuksia on jo saatu muilla urheilukentillä, kuten esimerkiksi Serena Williamsin, Eva Wahlstömin ja Iivo Niskasen kokemukset Tempurista osoittavat, hehkuttaa Tempurin maajohtaja Arto Melanko.
 
– TPS on mielenkiintoinen ja vahvassa nousussa oleva joukkue, joten se saa valtakunnallisesti näkyvyyttä haastajana, joka tällä kaudella nukkuu paremmin kuin muut. Olemme ylpeitä saadessamme TPS-pelaajien rintaan TEMPUR-brändin, jatkaa Melanko. 

Mestarit tehdään yöllä

Parempi ja pidempi uni ei ole mahdollista ilman sopivia nukkumisen apuvälineitä, joista tärkeimmät ovat kehoon kohdistuvaa painetta vähentävät tyyny ja patja. Jos selän tai niskan asento on yöllä huono tai jos sänky on kova tai kimmoisa eli aiheuttaa painepisteitä, kuten joustinpatjat aina tekevät, uni häiriintyy. Tällöin heikennetään tärkeää syvän unen vaihetta, jossa mm. erittyy kasvuhormonia, joka vaikuttaa sokeriaineenvaihduntaan ja sitä kautta lihasvoimaan.
 
Kun uni on ehjää ja riittävän pituista, urheilija palautuu paremmin, voi treenata intensiivisemmin ja motoristen taitojen oppiminen on parempaa. Huonosti tai liian vähän nukutun yön jälkeen ei olla parhaassa kunnossa myöskään henkisesti. Esimerkiksi NHL ja NBA kiinnittävät tähän huomiota nyt enemmän kuin koskaan.
 
Aikaisemmin keskittyminen on kohdistunut ehkä jopa liiankin yksipuolisesti ravintoon ja harjoitteluun, jopa yliharjoitteluun, vaikka tutkimukset ja kokemukset osoittavat, että oikean ravinnon ja treenaamisen lisäksi ”Mestarit tehdään yöllä”.
 
– Olemme saaneet äärimmäisen arvokkaan brändin yhteistyökumppaniksi ja olemme luonnollisesti tästä kokonaisuudesta erittäin iloisia ja tyytyväisiä. Tempurin mukaantulo luo puitteet yhteistyölle, josta hyötyvät kaikki, pelaajistamme lähtien, kiittelee HC TPS Turku Oy:n toimitusjohtaja Mika Eskola. 

TPS-pelaajille valtava hyöty

TEMPUR–TPS-yhteistyössä urheilijat saavat tietoiskun nukkumisergonomiasta alan pioneerilta fysioterapeutti Pasi Koistiselta Tempurilta. Jokaiselle valitaan yksilöllisesti sopiva TEMPUR-sänkypaketti ja lisäksi jokainen pelaaja osallistuu tutkimukseen, jossa omaa unta ja palautumista seurataan. Tulokset julkistetaan hyödyntämään kaikkia, ei vain Turun omia urheilijoita.
 
 – Yhteistyö tehdään TPS:n kanssa, koska TEMPUR toteuttaa toiminnassaan ajatusta ”Think global – Act local”. Yksistään Turussa Tempuria myyvät Vepsäläinen, Isku ja Stemma sekä hyvästä palvelusta kiitosta saava nukkumisergonomian erikoisliike TEMPUR Brand Store aivan ydinkeskustassa Eerikinkadulla, Melanko vinkkaa.
 
TEMPUR tunnetaan alun perin Nasan keksimästä viskoelastisesta pehmusteesta, jota TEMPUR on jatkokehittänyt yhä paremmaksi. TEMPUR-materiaalin painetta vähentävät ominaisuudet ja optimaalisen yksilöllisen nukkumisergonomian takaavat tuotteet mahdollistavat pitemmän ja parempilaatuisen unen ehkäisten haitallisia asentoja, jännitystä ja kipuja. Taloustutkimuksen (sänky- ja patjatutkimus 2017) mukaan Tempurilla on ensimmäinen sija mm. seuraavissa sängyn valinta- ja hankintaperusteissa: paras design, paras selälle, paras allergikoille, paras laatu ja paras käyttäjätyytyväisyys.
 
Tempur-tuotteita suosittelee yli 75 000 terveydenhoitoalan ammattilaista yli 90 maassa. Suomessa Tempuria suosittelee mm. Uniliitto, Unihoitajien seura, Selkäliitto ja Migreeniyhdistys.
 
Tempur Sealy Suomi Oy on terveyttä edistävien sänkyjen markkinajohtaja Suomessa ja osa maailman suurinta sänkyjen valmistajaa Tempur Sealy Internationalia, jonka liikevaihto on yli 3 miljardia ja on avoin yhtiö nimellä TPX Nyse:ssä.
 
Lisätietoja 
 
www.tempur.com ja TEMPUR Brand Store erikoismyymälät Turku, Vantaa, Espoo ja Joensuu.  
 
Maajohtaja Arto Melanko arto.melanko@tempur.fi, Fysioterapeutti, nukkumisergonomian neuvonta sekä myynti- ja markkinointipäällikkö Pasi Koistinen pasi.koistinen@tempur.fi