231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
5.9.2019

Täyttä häkää torstai-illan taistoon

Runkosarja on aivan nurkan takana, mutta jäljellä on vielä kaksi tiukkaa testiä, joista ensimmäisessä vastaan asettuu Kouvolan KooKoo.

 artikkeli_5.9.png

Liigassa eletään juuri tällä hetkellä tärkeitä aikoja. Runkosarjan alkuun on aikaa noin viikko, joten nyt on viimeisten silausten aika ennen tosipelejä.

TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen on tyytyväinen loppuviikon harjoitusotteluohjelmaan.

– Saadaan pelata kaksi peliä kotona ja vielä hyvällä rytmillä – torstai-iltana ja lauantai-iltana kenraali, Kaskinen kertaa.

Vaikka tosi ei ole vielä kyseessä, on otteluilla silti oma tärkeä merkityksensä.

– Harjoitusottelut ovat oman pelin viilaamista ja sitä, että saadaan itsestämme kaikki irti. TPS-peli-identiteetti pitää näkyä ja sen perässä ollaan, Kaskinen kuvailee.

Mustavalkoisten torstai-illan vastustajaksi asettuva KooKoo pelaa oman kenraaliharjoituksensa niin ikään Gatorade Centerissä. Joukkue saapuu Turkuun allaan kaksi voitokasta ottelua.

–  KooKoo on hyvä mittari meille, katsotaan missä joukkueena mennään, luonnehtii illalla maalia vartioiva Rasmus Tirronen.

Kokoonpanoon on tehty muutamia muutoksia. Viime otteluun nähden Ilari Filppula ja Petteri Wirtanen ovat vaihtaneet paikkoja. Nelosketjuun tuoretta jalkaa tuomaan on nostettu Teemu Väyrynen, Aarne Intonen ja onnistumisia maalien muodossa harjoituskaudella aikaansaanut Oskari Lehtinen. Joe Piskulan vierelle asettuu Aleksi Salonen.

TPS-KooKoo, Gatorade Center, klo 18:30.

Otteluun maksuton sisäänpääsy!