171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
6.3.2020

Täysi pistepotti tähtäimessä

Lappeenrannan SaiPa luistelee perjantai-iltana vieraaksi Gatorade Centeriin.

artikkeli_tps_saipa.jpg

Turun Palloseuran viikko jatkuu perjantaina neljännelle perättäisellä kotipelillä. Gatorade centeriin vieraaksi luistelee Lappeenrannan SaiPa. Ottelu on runkosarjan neljäs ja viimeinen kohtaaminen. Palloseura on voittanut kaksi viimeisintä Lappeenrannassa pelattua kamppailua. SaiPa voitti kauden ensimmäisen taiston lokakuun 26. päivä Turussa lukemin 2–3.

TPS luistelee perjantai-illan kamppailuun allaan voitto Tampereen Ilveksestä. Turkulaiset kukistivat tupsukorvat pitkän illan päätteeksi lukemin 2–1. Nuori hyökkääjä Juuso Pärssinen ratkaisi ottelun voittomaalikilpailussa.

Tämän illan vierasjoukkue SaiPa koki perjantaina maalin tappion Lappeenrannassa pelatussa ottelussa Hämeenlinnan Pallokerholle.  Kolmesta viimeisestä ottelusta SaiPa on pystynyt voittamaan TPS:n tapaan kaksi.

Joukkueet lähtevät iltaan peräkkäisiltä sijoilta. TPS on neljä pistettä lappeenrantalaisia edellä ja viimeisestä 15 ottelusta Palloseura on kerännyt kahdeksan pistettä SaiPaa enemmän. Runkosarjassa mustavalkoiset ovat iskeneet 24 maalia enemmän kuin keltapaidat.

Perjantai-iltana TPS:n kokoonpanossa nähdään pieniä muutoksia. Palloseuran kultakypärä Lauri Pajuniemi palaa Juuso Pärssisen rinnalle yhdessä Teemu Väyrysen kanssa. Pajuniemi ja Väyrynen pelasivat viimeksi 26. päivä helmikuuta Kuopion KalPaa vastaan.

– Sen eteen on tehty töitä, että pystyn pelaamaan tänään! Kiva päästä taas tositoimiin ja tänään mennään täysillä! SaiPa on pelannut tosi tiukkoja pelejä ja meidän pitää tehdä tänään kovasti töitä voiton eteen, tuumaili paluun pelaavaan kokoonpanoon tekevä Lauri Pajuniemi ennen illan ottelua.