231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
23.4.2019

Tarjoamme parempaa - Kausikortit myynnissä nyt!

Uudistimme kausikorttikonseptiamme, käy tutustumassa vaihtoehtoihin.

kaurikorttitaulukko_artikkeli.png

Uusi kausi, uudet haasteet… ja mitä näitä nyt on. Näinhän sitä kuuluu aina sanoa.  Me Turun Palloseurassa haluamme ajatella vähän eri tavalla. Me haluamme sinulle aidosti jotain parempaa ensi kaudella. Se on meidän velvollisuutemme.

Yhteinen aika alkaa nyt.

Kausikortti on sinun oma kortti. Ja TPS on meidän yhteinen joukkue. Oma korttisi tepsii joka ilta. Oma korttisi oikeuttaa sinut vaatimaan meiltä parempaa. Oma korttisi on muistutus sinulle joukkueesta, joka haluaa pelata paremmin ensi kaudella. Joukkueesta, joka haluaa tarjota parempaa sinulle ja kaikille yhteisesti. Se on meidän yhteinen velvollisuutemme.

Kausikortin ostamisen ei kuulu myöskään olla vaikeaa tai kallista. Siksi me tarjoamme sinulle paremman vaihtoehdon: maksa korttisi kuukausierissä. Kolmessa, kuudessa tai vaikka 12 erässä. Kaikki onnistuu ja ihan jokaiseen kausikorttivaihtoehtoon. Jää sitten rahaa kaikkeen muuhunkin.

Kausikorttiin kuuluu totta kai etuja, joita et muualta saa. Yhtenä merkkinä uudesta yhteisestä ajasta kausikorttilaiset viedään ensi kaudella lähemmäksi TPS:n joukkuetta kuin koskaan aikaisemmin. Kausikorttilaiset ja joukkue kokoontuvat kauden aikana mm. kahteen yhteiseen tapaamiseen Gatorade Centerissä.

Tämän lisäksi muina kausikorttilaisten etuina tarjoamme muun muassa seuraavaa:

 

  • TPS Shopin tuotteet -10% 
  • Panimotuotteet arkikotipeleissä -20% kausikortilla (ei koske pe & la-pelejä) 
  • TPS:n A-nuorten ottelut samalla kortilla
  • Kausikorttilaisten oma asiakaspalvelu: kausikortit@tps.fi

 

Tutustu vaihtoehtoihin ja tule mukaan yhteiseen aikaan TÄÄLTÄ!