231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
26.12.2018

Tapsantansseihin kotikaukalossa!

TPS ja Ässät yhteistanssissa jo neljättä kertaa kuluvalla kaudella.

26.12artikkeli.png

Joulurauhan vietto vaihtuu taisteluun sarjapisteistä Gatorade Centerissä keskiviikkoiltana. TPS:n tapanintanssien tanssiparina vierailee Porin Ässät. Illan kohtaaminen on joukkueiden välillä jo kauden neljäs, joista turkulaiset ovat voittaneet kaksi.

TPS tanssahtelee iltaa kohti kuntopuntarin toiseksi parhaana joukkueena. Edelliset viisi ottelua ovat tuottaneet mustavalkoisille 12 pistettä. Ässät on kerännyt puolestaan samassa ottelumäärässä 10 pinnaa.

Kotijoukkue saa illan otteluun takaisin Oula Palveen, joka johtaa TPS:n ykköskenttää Petrus Palmun sekä Zach Budishin kanssa.

TPS:n maalilla jatkaa puolestaan Rasmus Tirronen.

– Mies on kyllä intoa täynnä, kun tässä ehti pieni tovi vierähtää edellisestä ottelusta TPS-paidassa. Pelattiin jo viime keväänä Palmun ja Budishin kanssa yhdessä, joten siinäkin mielessä kiva päästä taas vääntämään, pohtii Palve.

Turkulaisten päävalmentaja Kalle Kaskisen linjaus illan otteluun on erittäin selkeää luettavaa.

– Vaikka tuntuu, että pukki vasta kävi, niin mielestäni meidän pitää antaa kotiyleisölle lahja siitä, että he tulevatt paikalle. Energistä, rohkeaa ja antaa mennä vaan! Nyt alkaa uusi vaihe kaudessa, joten all in.

TPS:n ja Ässien kiihkeä yhteenotto käynnistyy tasan klo 18.30! Lippuihin pääset käsiksi täältä.