191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
11.1.2019

Tappara tyly vieras Turussa

Hyvä alku ei kantanut isäntiä pisteiden äärelle.

110119_tappara-1.jpg

TPS-Tappara 2–4 (1–2, 0–1, 1–1)

Yli 8000-päinen kotiyleisö sai vihdoin nähdä Kaapo Kakon kotiinpaluun, mutta tähän valitettavasti loppuivat perjantai-illan suurimmat saamiset turkulaisnäkökulmasta.

TPS:n alku Tapparaa vastaan oli maagisen lupaava. Oula Palve siipaisi isännät 1–0-johtoon tasan minuutin pelaamisen jälkeen. Syöttöpisteille Ilari Filppula ja Ilkka Heikkinen.

Erittäin energisenä ja latautuneen kaukaloon hyökännyt kotijoukkue antoi luvan odottaa saman hengen jatkuvan myös ottelun edetessä.

Tappara oli päättänyt kuitenkin toisin. Tappara puolusti enemmän kuin laadukkaasti ja käytti vastaavasti maalipaikkansa armottomalla tehokkuudella hyväksi.

Avauserän päätteeksi vieraat johtivatkin ottelua 2–1.

Toisessa erässä tamperelaisten johto kasvoi maalilla ja samalla kasvoivat TPS:n haasteet ottelun voittamisen suhteen.

Kolmas erä toi isännille taidokasta toivoa, kun Otto Nieminen sävelsi yhden kauden hienoimmista osumista. Syötön Niemisen kaunokaiseen ojensi Teemu Väyrynen.

Isäntien takaa-ajo koki ratkaisevan kolauksen kuusi minuuttia Niemisen osuman jälkeen, kun Tappara kiskaisi lukemiksi 2–4. Tästä ei TPS enää noussut.

Ottelun lehdistötilaisuus sekä maalikooste löytyvät tuosta alapuolelta. TPS:n Liiga-taival jatkuu puolestaan ensi viikon keskiviikkona Ilvestä vastaan Gatorade Centerissä.