171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
24.9.2020

Tappara saapuu vieraaksi

Torstai-illan kamppailu on harjoituskauden viimeinen kotiottelu.

artikkeli_kokoonpano.jpg

Turun Palloseuran preseason-ottelut jatkuvat torstai-iltana Tampereen Tapparaa vastaan. Gatorade Centerissä pelattava kamppailu on Liiga-kauteen valmistavien otteluiden toiseksi viimeinen. Harjoituskauden viimeinen ottelu ennen runkosarjan alkua pelataan bac-to-back -ottelun hengessä huomenna perjantaina Tampereella. 

Illan kohtaaminen on jo joukkueiden neljäs keskinäinen yhteenotto harjoituskaudella. TPS ja Tappara ottivat toisistaan mittaa Raumalla pelatussa pitsiturnauksessa, sekä kolmella kolmea vastaan pelatussa 3v3 Super Series -turnauksessa Turussa ja Tampereella. Palloseura on voittanut kaikki kolme harjoituskauden aikaisempaa kamppailua.

Illan taisto on harjoituskauden viides täyspitkä ottelu. Palloseura lähtee kamppailuun allaan kaksi tappiollista ottelua. Viime viikon tiistaina ja keskiviikkona TPS kohtasi Kärpät niin ikään tuplapelin merkeissä Erkan Areenalla, Virroilla.

Palloseuran kokoonpanossa ei suuria muutoksia nähdä. Andrei Kareev vartioi mustavalkoisten maalia ja Evan Weinger hyökkää yhdessä Markus Nurmen ja Juuso Pärssisen kanssa. Lauri Pajuniemi on sivussa varusmiespalveluksen takia. 

– Hyvillä mielin lähdetään harjoituskauden toiseksi viimeiseen otteluun. Peliä lähdetään parantamaan, sillä nyt on viimeisiä hetkiä viilata omaa peliä ennen virallisen kauden alkua. Tänään meidän pitää olla heti alusta saakka hereillä ja valmiita taistelemaan, tuumaili puolustaja Eemil Viro aamujään jälkeen.

Illan ottelu on katsottavissa Solidsport-kanavalla.