171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
24.9.2020

Tappara iski tehokkaasti ylivoimalla

Tamperelaiset voittivat tuplaotteluiden ensimmäisen osan.

50379506096_2c0441f89a_k.jpg

TPS-Tappara 0–4 (0–2, 0–1, 0–1, 0–1)

Turun Palloseuran kauteen valmistavat ottelut jatkuivat torstai-iltana, kun Tampereen Tappara saapui Turkuun. Kamppailu oli harjoituskauden viimeinen kotiottelu ennen runkosarjan alkua. TPS:n viimeinen preseason-ottelu pelataan huomenna perjantaina Tampereella back-to-back -ottelun hengessä Tapparaa vastaan.

Torstai-illan kohtaaminen oli jo joukkueiden neljäs keskinäinen harjoituskaudella. Ryhmät ottivat yhteen elokuun alussa Raumalla pelatussa pitsiturnauksessa, sekä Turun ja Tampereen 3v3 Super Series -tapahtumissa. Torstai-illan taisto oli joukkueiden harjoituskauden ensimmäinen täyspitkä välienselvittely.

Ottelun ensimmäisessä erässä Palloseura pääsi kolmesti kokeilemaan maalintekoa ylivoimalla, mutta Dominik Hrachovinan vartioima maali pysyi koskemattomana. TPS joutui ensimmäisen 20 minuuttisen aikana kahdesti alivoimalle ja vierasjoukkue Tappara iski molemmilla erikoistilanteilla kiekon TPS:n maaliin. Ylivoimamaalien seurauksena erätauolle siirryttiin vieraiden 0–2 -johdossa.

Toisessa erässä ei nähty kuin yksi täysosuma. Ensimmäisen erän tavoin, toisen erän ainoa maali syntyi erikoistilanteen aikana. Ajassa 29.08 Valtteri Pulli passitettiin korkeasta mailasta istunnolle ja vierasjoukkue iski ylivoimalla ottelun kolmannen maalin. Osuman jälkeen mustavalkoiset pääsivät kokeilemaan vuorostaan ylivoimaa, mutta kavennusmaali jäi syntymättä. Erätauolle siirryttiin numeroissa 0–3.

TPS luisteli viimeiseen erään kolmen maalin takaa-ajoasemassa. Kiri koki kolauksen jo neljän ja puolen minuutin pelin jälkeen, kun vierasjoukkue onnistui maalinteossa. Edellisistä maaleista poiketen osuma syntyi tasaviisikoin. Tapparan neljäs täysosuma jäi ottelun viimeiseksi ja loppulukemat kirjattiin lukemin 0–4.

Palloseuran maalia vartioineelle Andrei Kareeville kirjattiin yhteensä 20 torjuntaa. Toisessa päässä Dominik Hrachovina torjui neljä laukausta vähemmän.

– Ei se kivalta tunnu, kun on koko ajan askeleen perässä. Huomenna pelaamme uudelleen Tapparaa vastaan Tampereella ja meidän pitää tehdä paljon kovemmin töitä, kiteytti puolustaja Ruben Rafkin ottelun päätyttyä.

TPS kohtaa Tapparan huomenna Hakametsässä back-to-back -ottelun merkeissä. Ottelu alkaa kello 17.00.