231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
26.1.2019

Tänään Pataa pataan!

TPS:n kokoonpanoon muutoksia eilisen jäljiltä.

 26.1artikkeli.png

Turun talvinen lauantai-ilta kätkee Gatorade Centeriin Liiga-viihdettä. Klo 17 käynnistyvässä taistossa TPS isännöi Porin Ässiä. Joukkueet kohtaavat toisensa perjantain jäljiltä heti uudestaan. Perjantaina turkulaiset tyhjensivät pataa 4–1-vierasvoiton myötä.

TPS-leiri sai lauantaiaamuna harmittavia uutisia sairastuvan puolelta, kun hyökkääjä Ilari Filppulan ja puolustaja Santeri Lukan saamat kolhut estävät herrojen pelaamisen illan ottelussa. Lukan poissaolon kesto on ensiarvioiden mukaan 2-3 viikkoa, kun vastaavasti Filppulan tilanteesta saadaan lisätietoa alkuviikon aikana.

Poissaolojen myötä TPS:n ykkösvitjaa johtaa tänään Patrick Bjorkstrand, jonka laidoilla iskevät Petrus Palmu ja Zach Budish.

Lukan korvaajaksi kokoonpanoon nousee puolestaan niin ikään tällistään Liiga-kuntoon toipunut Bernard Isiguzo. Hannu Kuru palaa myös rosteriin flunssan jäljiltä.

TPS:n maalilla jatkaa Porissa venynyt Rasmus Tirronen.

– Luulen, että edessä on samanlainen ilta kuin eilen. Eli me hallitsemme, mutta vastaavasti meidän pitää olla tarkkana Ässien vastahyökkäysten kanssa, pohtii TPS:n kakkosvitjan vasemmassa laidassa tänään taiteileva Otto Nieminen.

– Meillä on kotikentällä vähän isompi kaukalo ja uskon senkin faktan tuovan meidän peliin positiivista tekemistä, jatkaa Nieminen.

Nieminen iski eilen Porissa ottelun voittomaalin ja hyökkääjä on laittamassa parasta pöytään kevään isojen pelien lähestyessä.

– Tuntuu, että itseluottamus kasvaa peli peliltä ja sellaisella fiiliksellä on hieno pelata. On ollut hieno pelata jätkien kanssa ja jatketaan samaan malliin!

Tule mukaan lauantaisaunan alkulämmöille Gatorade Centeriin! Lippukaupoille pääset TÄÄLTÄ!