281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
2.1.2020

Tammikuu käynnistyy kahdella ottelulla

Isot panokset pöydässä heti perjantai-illasta alkaen.

49216317123_98ca5a6eff_k.jpg

Turun Palloseura iskee Spengler Cupin jälkeiseen arkeen torstaina iltapäivällä, jolloin mustavalkoiset kokoontuvat harjoituksiin Gatorade Centeriin.

TPS:n osalta tammikuun tilanne on hyvin yksinkertainen. Vain voitot pitävät pudotuspelitaiston elossa.Tällä hetkellä turkulaisten ero kymmenenteen sijaan on 13 pistettä. TPS:llä on kuitenkin kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin kymppisijaa hallussa pitävällä KalPalla. Eli voittojen merkitystä ei voi tässä tilanteessa juurikaan ylikorostaa.

Kovin pitkää harjoitusjaksoa ei ole loppuviikon osalta luvassa, sillä TPS palaa Liiga-kaukaloihin jo perjantaina Tampereella Ilvestä vastaan. Ja kuten sarjataulukko kertoo: panokset ovat kovat ja pisteitä tarvitaan.

Lauantaina TPS kohtaa kotikaukalossa Turussa Rauman Lukon. TPS:n naisten joukkue pelaa oman ottelunsa raumalaisia vastaan jo klo 13.30.Todellinen jääkiekon ystävähän seuraa molemmat ottelut, sillä miesten ottelulippuun kuuluu sisäänpääsy myös naisten otteluun.

Viimeisimmän tiedon mukaan Spengler Cupin huilannut hyökkääjä Topi Nättinen on toipunut aivan pelikunnon kynnykselle. "Toppon" pelaaminen loppuviikon otteluissa on siis mahdollista. Vastaavasti hyökkääjä Teemu Väyrynen jatkaa sairastuvalla vielä noin kaksi viikkoa.

Jatketaan taistelua! Liput lauantain otteluun löytyvät TÄÄLTÄ