181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
27.12.2019

”Tämä on meille mahdollisuuksien turnaus”

TPS:n päävalmentaja Marko Virtanen lähtee Spengler Cupiin odottavaisin mielin!

49214638308_21aa06bfd5_k.jpg

Turun Palloseuran ottelut Spengler Cupissa alkavat 27. joulukuuta kello 16.10 Suomen aikaa. Joukkue matkusti Sveitsiin tapaninpäivänä ja tähänastinen matka on sujunut päävalmentaja Marko Virtasen mukaan hienosti. Puitteet ovat Davosissa kunnossa, ja innolla odotetaan kovia kamppailuita.

– Tämä on ensimmäinen kerta itselle, kun olen mukana turnauksessa. Olen kuullut pelkästään hyvää ja ei muuta voi odottaakaan, kun puhutaan maailman vanhimmasta kansainvälisestä jääkiekkoturnauksesta. Puitteet ovat viimeisen päälle ja tähän mennessä erittäin positiivinen ja hieno kokemus, totesi päävalmentaja Marko Virtanen ensimmäisestä kosketuksesta turnaukseen.

Turun Palloseuran ottelut alkavat perjantaina iltapäivällä KHL-seura Salavat Ufaa vastaan. Virtanen lähtee kamppailuun odottavaisin tunnelmin.

– Pelit eivät tästä enää oikeastaan voi koventua. Täällä on huippu joukkueita Venäjältä ja Sveitsistä. Taso tulee olemaan kova, mutta tämä on meille mahdollisuuksien turnaus. Iso haaste, jonka kimppuun lähdetään vahvalla otteella, tuumaili Virtanen ennen turnauksen ensimmäistä ottelua.

– Varmasti se auttaa meitä kotoisassa liigassakin, kun pelit jatkuvat, että olemme olleet täällä yhdessä. Tässä kuitenkin vielä tutustutaan paremmin toisiimme ja tämä on siltäkin kannalta upea mahdollisuus, jatkoi Virtanen.

Turun Palloseura kohtaa Salavat Ufan turnauksen ensimmäisessä ottelussa perjantaina kello 16.10.