281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
9.9.2019

Tällä viikolla se alkaa!

Ensin Myllyyn keskiviikkona, sitten Liiga-avaukseen lauantaina Ässiä vastaan. Tule mukaan!

 PHOTO-2019-09-07-19-53-56.jpg

Oletko koko pitkän kesän kaivannut laitojen ryskettä, Erkki Liikasen sulosointuja ja käsiesi venyttämistä kohti kattoa? Janoatko jo jännitystä?

Pitkä odotus päättyy – nyt on tosi kyseessä.

Kauden 2019–2020 pistejahti alkaa ottelulla porilaisia vastaan. Porin Ässien viime kausi päättyi pettymykseen, mutta nyt patariveissä puhaltavat uudet tuulet. Ari-Pekka Selin komentaa laajasti uudistunutta joukkuetta, jonka tähtäimenä on palaaminen menestyksen tielle.

Patapaidat ovat aina herättäneet tunteita, eivätkä vähiten Turussa. Gatorade Centerille on kantautunut tieto, jonka mukaan Ässien tueksi Liiga-avaukseen on saapumassa sankka joukko porilaiskannattajia.

Pidetään yhdessä huoli siitä, että lauantaina halli on mustavalkoinen. Jokainen kannustava käsipari ja äänihuuli on tärkeä, kun lyödään ensitahdit uudelle runkosarjalle!

Eikä siinä vielä kaikki. Ei lähellekään. Pääset tapaamaan joukkuetta juuri ennen H-hetkeä kauppakeskus Myllyssä tänä keskiviikkona klo 18:00 alkaen. Mukana koko TPS-joukkue, luvassa ohjelmaa ja elämyksiä koko perheelle! Tule!

Varmista oma paikkasi lauantai-iltaan TÄÄLTÄ!