191

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
16.2.2019

Taistelut jatkuvat Rauman illassa

TPS:n kokoonpanoon muokkauksia perjantain jälkeen.

16.2artikkeli.png

Turun Palloseuran kolmen ottelun Liiga-viikko päättyy kovaan taisteluun Rauman pimenevässä illassa. Edellisistä viidestä ottelustaan tismalleen saman verran pisteitä (12) keränneet Lukko ja TPS takaavat iltaan viihdettä koko rahan edestä.

Ottelun latausta ei myöskään pienennä se, että ennen aloituskiekkoa juhlistetaan Ville Vahalahden komeaa pelaajauraa, Lukon johdolla. TPS:n vuoro muistaa entistä kapteeniaan seuraa luonnollisesti myöhemmin.

TPS:n kokoonpanoon ja erityisesti hyökkäysosastolle on tehty muutoksia perjantain Tappara-ottelun jälkeen. Zach Budish huilaa lauantaina kymppitilin täyttymisen myötä, Lauri Pajuniemi istuu väliaikaisessa pelikiellossa eilisen taklauksen johdosta ja Simon Suorannalle oli piirretty tähän viikkoon kahden ottelun rupeama, taannoista loukkaantumista silmällä pitäen.

Edellä mainittujen herrojen tilalle kokoonpanoon nousevat Joonas Savolainen sekä Olli Valtola. Puolustajan peruskoulutuksen saanut Olli Kaskinen puskee tänään puolestaan kolmoskentän väsymättömänä laitahyökkääjänä.

– Jos oli eilinen peli Tampereella iso, niin kyllä on tämäkin! Voin sanoa, että nämä tuntuvat jo pudotuspeleiltä ja niin sen pitääkin mennä, painottaa TPS-puolustaja Joe Piskula ottelun alla.

– Ilmapiiri pukukopissa ja joukkueen sisällä on tällä hetkellä erittäin hyvä. Okei, meiltä puuttuu edelleen pelaajia loukkaantumisten johdosta, mutta uusia tekijöitä nousee koko ajan mukaan tarjolla oleviin rooleihin, Piskula jatkaa.

Lukko-TPS käynnistyy klo 18.30