karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
28.12.2018

Taistelun kautta komeaan kotivoittoon!

Joonas Savolaisen Liiga-uran ensimmäinen maali perjantain kruununa.

!mav_5071.jpg

TPS-KooKoo 4–3 (1–2, 3–1, 0–0)

Vuoden viimeinen kotiottelu päättyi Turun Palloseuran osalta äärimmäisen makeaan ja taistelun tuoksuiseen kotivoittoon. Sinnikäs, sitkeä ja päättäväinen TPS kypsytti Kouvolan KooKoo:n toisen erän ryhtiliikkeen myötä.

Kouvolan väki siirtyi ottelun avauserässä reilussa kolmessa minuutissa 2–0-johtoon. Kotijoukkueen onneksi Zach Budish sirvautti isännille kavennuksen vieraiden alkushokin jälkeen. Syöttöpinnoille riensivät Oulva Palve ja Joe Piskula.

KooKoo siirtyi jälleen toisen erän alkupuolella kahden maalin johtoon, kunnes alkoi tapahtua mukavia mustavalkoisia asioita.

Ensin Patrick Bjorkstrand toi isännät maalin päähän Lauri Pajuniemen ja Lucas Ekeståhl-Jonssonin syötöistä.

Todellinen hunajahetki koettiin muutama minuuti myöhemmin, kun Joonas Savolainen leimasi Liiga-uransa ensimmäisen maalin – ja kuinka tärkeään paikkaan!

– Ei siinä ehtinyt paljon miettiä! Näin, kun kiekko meni verkkoon ja sitten kädet pystyyn, hymyili Savolainen ottelun jälkeen.

KooKoo teki turkulaisisäntien illan erittäin haastavaksi ja jopa vaikeaksi. Savolaisen mukaan TPS-joukkue käsitteli asiaa maltillisesti.

– Sovittiin jo ennen peliä, että nautitaan ja vedetään innostuneella otteella loppuun asti. Se tuotti nyt halutun lopputuloksen, Savolainen näki.

Savolaisen osuman jälkeen oli Hannu Kurun vuoro naulata voittomaali tilastoihin ihasteltavaksi.

TPS:n syyskausi päättyy lauantaina Raumalla Lukon vieraana.