051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
23.2.2019

Taikuri-Filppulan johdolla KalPan kaatoon

Turkulaisryhmän kokoonpano antaa luvan odottaa hienoa iltaa.

23.2.artikkeli.png

Turun Palloseura jatkaa taisteluaan sarjan kakkossijasta tänään, kun Kuopion KalPa saapuu Turkuun. TPS on tällä hetkellä kolme pistettä Tapparaa edellä. KalPa puolestaan taistelee vielä sinnikkäästi maaliskuun puolessa välissä alkavaa kesälomaa vastaan; kymmenen parhaan joukkoon eroa on kertynyt jo kuitenkin yhdeksän pistettä.

Illan ottelu on joukkueiden välillä kolmas tällä kaudella. KalPa on vienyt aiemmat kohtaamiset nimiinsä. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Kuopiossa ratkaisua haettiin pitkän kaavan kautta voittolaukauskilpailusta, jossa KalPa oli lopulta etevämpi. Turussa joukkueet pelasivat joulukuussa vierasjoukkueen voittaessa 3–1.  

Kuopiolaisille ottelu on jo viikon kolmas. Keskiviikkona pudotuspelihaaveita nuiji Tappara ja eilen vastaavasti Lukko.

TPS:n sairastupa jatkaa tyhjentymistään kevään lähestyessä. Ilari Filppula palaa turkulaisyleisön eteen tänään ja ottaa paikkansa kakkoskentässä Petrus Palmun ja Zach Budishin keskellä. ”Taikuri” pelasi viimeksi noin kuukausi sitten Ässiä vastaan. 

– Tosi hienot fiilikset! Taas on kuukausi vierähtänyt, kun on viimeksi päässyt peleihin mukaan. Aina on kuitenkin raskasta seurata vierestä, mutta hienosti on pelit mennyt ja itse saanut kuntoutua rauhassa. Mahtava olla takaisin, toteaa Filppula. 

Rasmus Tirronen jatkaa TPS:n maalilla. Lauri Pajuniemi on pelikieltonsa kärsinyt ja palaa myös kokoonpanoon illalla. Pajuniemi hurjastelee kolmosketjun laidalla. Kauden avausmaalinsa keskiviikkona Oulussa taiteillut Markus Nurmi jatkaa ykköskentässä Oula Palveen ja Kaapo Kakon kanssa.