181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
18.4.2019

Täällä taas: HC TPS:n Locker Room Sale!

HC TPS järjestää perinteisen Locker Room Salen tiistaina 23.4. Gatorade Centerissä klo 16.00-19.00. 

lockerroomsale_artikkeli.png

Tilaisuudessa on myynnissä paitsi pelaajien käyttämiä vanhoja varusteita, myös uusia ja käyttämättömiä vastaavia. Tarjolla on kaikkea aina luistimista mailoihin ja pelihanskoihin, joko hyllyä koristamaan tai uuden omistajan kanssa käyttöön ja takaisin pelikentille. 

Lisämausteena myyntiin tuodaan pöytään Gatorade Centerin pukukoppikäytävien uumenista löytyneitä harvinaisia aarteita, joita ei voikaan ihan mistä tahansa kaupasta käydä ostamassa. Hiljaisessa huutokaupassa on tarjolla muun muassa Kaapo Kakon varusteita päättyneeltä kaudelta, eli tätä ei missään nimessä kannata missata!

Tarjolla on poistomyyntihinnoin runsaasti myös TPS:n fanituotteita, eli nyt jos joskus kannattaa tulla täydentämään omia varastoja ja valmistautumaan seuraavaan kauteen.

Tapahtuma alkaa kello 16.00 ja sisäänkäynti tapahtuu Verifone Business Clubin ovesta, pääsisäänkäynnistä oikealle. Maksuvälineenä käy kortti ja käteinen. 

Shoppailun ja tarjousten metsästyksen ohella TPS tarjoaa kahvit ja pullat. Paikan päällä voit kätevästi hankkia myös kausikortit Liigakaudelle 2019 – 2020.  

Tervetuloa Gatorade Centerille löytämään unohtumattomia aarteita, hakemaan fiilistä seuraavalle kaudelle ja nauttimaan mahtavasta tunnelmasta!