karuselli_tpsristeily.jpgkaruselli_seuraavapeli_tpskalpa.jpgkaruselli_tpslounas.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_kausikortti.jpgkaruselli_midas.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - KalPa KE 11.12. 18:30 OSTA LIPUT
29.11.2019

Syksyn koulukiertueella iloa, naurua ja liikunnan riemua!

Turun Palloseuran koulukiertue ylitti odotukset!

F6F10D02-9B3C-48A7-AC8F-69D50AB22FA8.JPG

Turun Palloseura lähti tälläkin kaudella kiertämään turkulaisia kouluja ja tuomaan iloa syksyn pimeisiin hetkiin. Yksinkertaisuudessaan kiertueen tarkoituksena oli pitää ”viikon paras tunti”. Oppilaiden ja opettajien kiitoksista päätellen syksyn koulukiertue osui naulankantaan. Pelien, kisailuiden ja mukavan yhdessäolon merkeissä vietettiin eittämättä viikon parhaita tunteja!

– Koulukiertue on osa yhteiskuntavastuutamme, jolla haluamme olla vaikuttamassa nuorten liikunnallisiin elämäntapoihin, sekä lisäämässä todellista yhteisöllisyyttä. TPS haluaa seurana kannustaa lapsia ja nuoria huolehtimaan omasta terveydestään monipuolisesti. Liikunta on siihen liittyen erittäin tärkeä asia, visioi TPS juniorijääkiekko ry:n toiminnanjohtaja Kalle Lahti.

Syksyn kiertue piti sisällään yhteensä neljä koulua. Cygnaeuksen, Hannunniitun, Jäkärlän ja Yli-Maarian koulut olivat oppilaitokset, joihin TPS lähti viemään riemua ja iloa.

– TPS:n koulukiertue kyllä ylitti kaikki odotukset! Mukana oli paljon pelaajia ja Jore-karhu, joka on lasten ehdoton suosikki. Tunti meni erittäin hienosti ja kaikki olivat todella innostuneita. TPS-aiheinen tietovisakin oli erittäin onnistunut ja sai oppilaat riemastumaan, hehkutti Cygnaeuksen koulun opettaja Nina Hyvönen.

Lasten innostuneisuus huokui kouluissa jo ennen tuntien alkamista. Oppilaat odottivat pelaajien saapumista jo kauan ennen tuntien alkua. Monille lapsille TPS:n pelaajat ovat esikuvia, mutta kiertueen ylivoimainen suosikki oli Jore-karhu!

– On upeaa nähdä lasten vilpitön ilo ja riemu, kun saavumme kouluun. Saamme annettua heille todella ison elämyksen keskellä arkea, tuumaili kiertueen päämiehenä toiminut Lahti.

Kisailun ja pelien lomassa oppilaat pääsivät juttelemaan pelaajille ja keräämään nimikirjoituksia. Kouluissa oppilaille jaettiin ottelulippuja tuleviin Palloseuran kamppailuihin ja näin TPS halusi antaa jokaiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuuden tulla katsomaan pelaajia, sekä Jore-karhua tositoimissa.

– Koko kokonaisuus oli erittäin loistava! Tietovisa sekä pelailu yhdessä pelaajien ja Jore-karhun kanssa oli aivan mahtavaa! Parasta oli se, miten lapset otettiin huomioon ja miten helppoa lähestyminen oli, tiivisti Yli-Maarian koulun opettaja Meija Teittinen.

TPS vierailee vielä tämän vuoden puolella Kähärin koulussa, jonka jälkeen vierailut jatkuvat ensi vuoden puolella.

Jos olet opettaja tai rehtori ja haluat TPS:n koulukiertueen vierailemaan myös teidän kouluunne, ota yhteyttä: TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti, kalle.lahti@tps.fi, 040 762 3501