171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
15.10.2018

Superlauantaina tarjolla Liigaa kaikilla herkuilla

TPS:n naiset ja miehet pelaavat vihdoin saman katon alla.

artikkeli_together.png

Tulevana lauantaina Gatorade Centerissä vietetään jääkiekon Superlauantaita, kun sekä TPS:n naiset että miehet taistelevat sarjapisteistä saman päivän aikana.

Miesten ottelu Jyväskylän JYPiä vastaan käynnistyy klo 16 ja Naisten vääntö Rauman Lukkoa vastaan alkaa klo 19. Jyväskylästä on saapumassa tähän otteluun satojen fanien ryhmä pitämään meteliä, johon meidän turkulaisten on kyettävä vastaamaan äänekkäästi!

Naisten ensimmäinen kausi Liigassa etenee aikataulussa ja nuori joukkue taistelee sarjapisteistä jokaisessa ottelussa. Lukkoa vastaan TPS:n naiset ansaitsevat kaiken mahdollisen tuen ja kannustuksen. Tässä ottelussa tehdään yhteistä historiaa!

Muistathan, että miesten ottelulipulla voi ja pitää jäädä seuraamaan naisten ottelua. Jos puolestaan haluat saapua ainoastaan naisten otteluun, lippu maksaa kymmenen euroa.

Katsomoravintola on auki naisten pelissä kaikille lipun ostaneille. Happy Hour on voimassa miesten ottelun päätyttyä kaikissa Gatorade Centerin ravintoloissa, läpi naisten ottelun.

Lippukaupoille pääset kätevästi TÄÄLTÄ!