231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
11.3.2020

Superlauantai

Tulevana lauantaina tapahtumia riittää aamusta iltaan!

artikkeli_superlauantai.jpg

Lauantaina 14. päivä maaliskuuta Turun Palloseura liigamiehistö pelaa kauden viimeisen ottelunsa. Kamppailussa vastaan asettuu Mikkelin Jukurit ja perhepeli-teemainen päivä on täynnä kaikenlaista mielenkiintoista tapahtumaa, sekä ohjelmaa.

Superlauantai polkaistaan käyntiin jo heti keskipäivällä, kun Turun Palloseuran A-nuoret pelaavat puolivälieräsarjan toisen osaottelun Oulun Kärppiä vastaan Gatorade Centerissä. Kamppailu on ottelusarjan toinen, sillä keskiviikkona 11. päivä maaliskuuta puolivälieräsarja alkaa Oulun Raksilassa.

Lauantaina A-nuorten ottelu alkaa kello 12.00 ja katsomoravintola (K-18), sekä A-katsomon takakioskit avaavat ovensa jo kello 11.00. Happy Hour on käynnissä koko A-nuorten pelin ajan klo 11:00-16:00! TPS Hockey Burger avaa ovensa kello 12.00 ja Tex Mex -buffet on tarjolla klo 14:00 alkaen. Ruokaa ja juomaa saa siis aamusta iltaan!

Muistathan että A-nuorten puolivälierälipulla pääset myös Liigan kauden päätöspeliin! Viisi euroa maksavia lippuja voit ostaa Gatorade Centerin lippupisteeltä. Liigan kausikortilla, sekä ottelulipulla pääset katsomaan tietenkin myös A-nuorten puolivälieräottelua! A-nuorten ja Liigan otteluiden välissä voit viettää aikaasi Gatorade Centerin tarjoamien palveluiden parissa.

Liput TPS-Jukurit -otteluun TÄÄLTÄ!

superlauantai_vaaka.png

Lakko

TPS-Jukurit -ottelussa on tavattavissa yksi Suomen suosituimmista tubettajista! Lakko saapuu Gatorade Centeriin ja on mukana yhteisessä hauskanpidossa! Meet & Greet pidetään Hall of Famessa klo 16-17 ja Lakko on mahdollista haastaa niin polkuauto-, kuin tarkkuuskisassa erätauoilla.

Yhdessä hyvää

Lauantain perhepeli järjestetään yhdessä Lastenklinikoiden Kummit Ry:n kanssa. Ottelussa kiekon pudottaa Kummit Ry:n Teemu Nalle, joka on myös tavattavissa hallin käytävillä!

Teddy Bear Toss – Ota oma pehmolelusi mukaan tai osta itsellesi uusi TPS shopista! Heitä pehmo jäälle ja olet mukana auttamassa Lasten Sairaalaa, sekä ME-Taloa! Pehmot heitetään jäälle ensimmäisestä TPS maalista tai jos maalia ei tule, niin kolmannen erän toisella Liigan mainoskatkolla.

Lasten Sairaalaan lahjoitettavat pehmot on oltava ehdottomasti uusia ja pakattuna esimerkiksi läpinäkyvään muovipussiin. Ilman suojausta jäälle heitetyt pehmot ohjataan paikalliselle ME-Talolle.

Perhepelissä kerätään varoja myös Lastenklinikoiden Kummien kautta TYKS:n lasten ja nuorten klinikalle! Lauantain pelissä voit lahjoittaa lipaskeräyksen kautta tai vastaavasti jo etukäteen TÄÄLTÄ!

Lauri Korpikosken Spengler Cupissa käyttämä pelipaita laitetaan lauantaina huudettavaksi Huutokaupat.comiin. Huutoaikaa on seuraavaan perjantaihin asti ja pelipaidasta saadut tuotot ohjataan lyhentämättömänä Lounais-Suomen Syöpäyhdistykselle.

Nähdään lauantaina!