211

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
29.7.2020

Super Series ja kolme kovaa harjoitusottelua herättävät Liiga-kauteen! 

Kausikortilla pääset kiinni lippuihin jo tänään. Paikkoja on rajoitetusti.

artikkeli_3v3_info.jpg

Turun Palloseuran tulevaan Liiga-kauteen valmistautuminen on käynnistynyt. Ensi viikon Pitsiturnauksen jälkeen urheilevan Suomen katseet kohdistuvat Turkuun ja elokuun 21. päivä pelattavaan historialliseen Super Series -turnaukseen.

TPS:n isännöimässä turnauksessa ottelut pelataan kolmella kenttäpelaajalla ja mukana nähdään herkulliset Helsingin IFK, Tampereen Tappara sekä Tampereen Ilves. 

Super Series -turnauksen lipun hinta on aikuisilta alkaen 33 euroa ja lapsilta alkaen 19 euroa. Kausikorttilaisena saat ennakko-ostomahdollisuuden jo tänään.  

Olemme lähettäneet kausikortin omistajille linkin ennakko-ostomahdollisuutta varten.

Kaikille avoin julkinen lipunmyynti Super Series -turnaukseen käynnistyy puolestaan 3. elokuuta. 

 

Super Seriesin aikataulu 21.8. 

16:00 Gatorade Centerin ovet auki 

17:00 - 17:30 TPS-Tappara 

17:45 - 18:15 HIFK-Ilves 

18:45 - 19:15 TPS-HIFK 

19:45 - 20:15 Ilves-Tappara 

20:30 - 21:00 TPS-Ilves 

 

Kotiturnauksen lisäksi TPS pelaa Gatorade Centerillä harjoitusottelut Helsingin Jokereita (26.8.), Rauman Lukkoa (3.9.) sekä Tapparaa vastaan (24.9.).

Kausikorttilaisena pääset kaikkiin näihin otteluihin ilmaiseksi ennakkoilmoittautumisen kautta: Ilmoittaudu mukaan TPS-JokeritTPS-Lukko ja TPS-Tappara!

Harjoitusotteluiden yleinen lipunmyynti käynnistyy 5. elokuuta klo 12. TPS-Jokerit -otteluun aikuisten lipun hinta on alkaen 20 euroa ja lapsilta alkaen kymmenen euroa. 

Kahteen muuhun harjoitusotteluun liput kustantavat aikuisilta alkaen kymmenen euroa ja lapsilta alkaen viisi euroa.  

Huomioithan, että Super Series -turnaukseen ja kolmeen muuhun harjoitusotteluun ei ole ovimyyntiä Gatorade Centerillä. Koronavirustilanteesta johtuen paikkoja on myös myynnissä rajoitettu määrä. Pääset siis tunnelmaan mukaan vain ennakkoon ostetulla lipulla! Kaikki pääsyliput ovat numeroimattomia. 

TPS seuraa aktiivisesti viranomaisten kanssa koronaviruksen mahdollisesti aiheuttamia muutostarpeita harjoitusotteluihin liittyen. Infoamme mahdollisista muutoksista yleisökapasiteetin suhteen heti, jos muutoksia tulee. 

 

Ai niin! Kausikorttiostokselle pääset nopeimmin TÄSTÄ!