231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
10.3.2020

Sport vieraaksi tiistai-iltana

TPS lähtee metsästämään kauden neljättä voittoa vaasalaisista!

artikkeli_tps_sport.jpg

Turun Palloseuran viikon ensimmäisessä kamppailussa vastaan luistelee Vaasan Sport. Kamppailu on kauden toiseksi viimeinen Gatorade Centerissä pelattava kamppailu. Tiistai-illan taisto on joukkueiden tämän kauden neljäs kohtaaminen. Palloseura on voittanut kaikki kolme aikaisempaa keskinäistä kamppailua.

TPS luistelee iltaan allaan kaksi tappiollista ottelua viikonlopulta. Perjantaina Lappeenrannan SaiPa vei kolme pistettä Turussa pelatusta ottelusta ja lauantaina Jyväskylän JYP onnistui saalistamaan lisäpisteen jatkoajalla. Viimeisin voitto tuli Tampereen Ilveksestä viime keskiviikkona 4. päivä maaliskuuta.

Iltaan lähdettäessä vierasjoukkue Sport majailee sarjataulukon viimeisellä sijalla. Piste-eroa turkulaisiin on 16 pistettä. Tämän kauden 28 vierasottelusta vaasalaiset ovat keränneet yhteensä 21 pistettä. Viimeisestä kymmenestä pelistä Sport on onnistunut keräämään yhdeksän pistettä, kun mustavalkoiset ovat saalistaneet vaasalaisia kolme pistettä enemmän.

TPS joutuu lähtemään illan kamppailuun ilman nuoriso-osastoa. A-nuorten mukana olevat pelaajat eivät ole tänään tositoimissa. Kokoonpanosta puuttuvat Lauri Pajuniemi, Markus Nurmi, Eemil Viro, Aleksi Anttalainen, sekä Juuso Pärssinen. Aarne Intonen sekä Eetu Liukas ovat myös pelaamassa A-nuorten pudotuspelejä.

– Pelasimme ihan hyvin viime viikonlopun kamppailuissa, mutta tuloksellisesti kamppailut olivat pettymys. Kautta on vielä kolme peliä jäljellä ja vielä pitää antaa kaikkensa! Kolmea pistettä lähdetään hakemaan tämän illan ottelusta, tuumaili hyökkääjä Joel Janatuinen.