011

karuselli_kausikortti21-22.jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_jaaexpot.jpegkaruselli_hunajacast[909].jpgkaruselli_kumppani.jpeg
3.1.2019

Sport tuli, näki ja voitti

"Ei tällä tavalla voi pelata."

!mav_5419.jpg

TPS-Sport 0–4 (0–1, 0–2, 0–1)

Jos saapui pakkanen turkulaisten ihmeteltäväksi torstaipäivään, niin ihmeteltävää riitti myös torstai-illassa Gatorade Centerissä. Turun Palloseuran vieraana taistellut Vaasan Sport tarjosi isännille kylmääkin kylmempää kyytiä, ilman häivähdystäkään lämpöaallosta.

Torstain Liiga-näytelmä ei jättänyt turkulaisnäkökulmasta mitään kerrottavaa. Lopputulos kertoi illan "annista" kaiken oleellisen.

Sport riipasi avauserään yhden, toiseen erään kaksi ja kolmanteenkin vielä kuin kiusaksi yhden maalin. Siitä päätyivät jumbotronille myös illan vastaansanomattomat loppulukemat.

– Tämä oli häpeällinen effort. Sellaista puolittaista yrittämistä. Ei tällä tavalla voi pelata, linjasi TPS:n päävalmentaja Kalle Kaskinen suoraselkäisesti turkulaisten vuoden avausottelun suorittamista.

TPS:n koko joukkue siirtyi välittömästi ottelun jälkeen harjoituksiin kuntosalin puolelle. Työt jatkuivat asiaan kuuluvasti hikeä tavoitellen.