261

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
17.6.2020

Silvennoisen Suvivieras -juttusarja jatkuu juhannuksen jälkeen

"Sauna, saaristo ja Silvennoisen Suvivieras ovat kappale kauneinta kesä-Suomea."

artikkeli_silvennoinen.jpg

Viime kesänä lanseerattu juttusarja Silvennoisen Suvivieras jatkuu myös tänä kesänä. Media-alan moniulotteisena moniottellijana ja ennen kaikkea TPS:n omana mustavalkoisena äänenä tunnettu Markku Silvennoinen saa kuluvan kesän aikana vieraakseen kaikkiaan 12 TPS:n ensi kauden Liiga-joukkueen pelaajaa, valmennusta sekä muuta taustahenkilöstöä unohtamatta.

–Sauna, saaristo ja Silvennoisen Suvivieras ovat kappale kauneinta kesä-Suomea. Nämä tarinat ansaitsevat tulla kuulluksi ja ennen kaikkea meidän vahva yhteisömme ansaitsee ajatonta sekä huipputuotettua sisältöä myös kesän ajaksi. Kuluva kevät ja alkukesä ovat tuoneet kesäisten lämpötilojen lisäksi positiivista värähtelyä organisaatiomme ympärille ja sitä tunnetilaa Suvivieraat nostattavat entisestään, taustoittaa HC TPS:n markkinointi- ja viestintäpäällikkö Eero Tuominen.

– Omasta puolestani Suvivieras-sarjan tekemistä ei tarvinnut edes miettiä. Viime vuosi opetti kuinka antoisaa on päästä juttelemaan pelaajien kanssa ja tutustumaan heihin kaikessa rauhassa. Se teki selostamisesta huomattavasti henkilökohtaisempaa ja tunteen tasolla voimakkaampaa, linjaa Silvennoinen.

– Koin Suvivieraan ansiosta viime kauden ilot ja surut syvemmin kuin koskaan aiemmin. En malta odottaa, että pääsen jälleen kertomaan pelaajien tarinoita ja sitä kautta toivottavasti tekemään heitä tutuimmiksi myös lukijoille! jatkaa Silvennoinen.

Ensimmäinen Suvivieras astelee "saunasta" ulos juhannuksen jälkeisellä viikolla.