051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
21.9.2019

San Jose Sharks lainaa Tony Sundin TPS:ään

“Minulle TPS on paikka, jossa pääsen kehittymään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa.”

artikkeli_sund.png

Turun Palloseuran takalinjat vahvistuvat merkittävästi, kun puolustaja Tony Sund liittyy ensi maanantaina mustavalkoisten kokoonpanoon. 24-vuotias Sund palaa Turkuun NHL-joukkue San Jose Sharksin riveistä, jonne lahjakas puolustaja teki viime keväänä sopimuksen.

– Suunnitelma oli hyvin pitkälti se, että Tony pelaisi meillä tulevan kauden. Kiitos San Joselle siitä, että he pitivät meidät tietoisina koko ajan missä Tonyn kanssa mennään, koska välillä nämä asiat myös muuttuvat, kertoo TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki.

– Tonylle on kaavailtu iso rooli meille täksi kaudeksi, joten on sanomattakin selvää, että olemme innoissamme saadessamme hänet takaisin, Niittymäki jatkaa.

Sund oli viime kaudella Liigan viidenneksi tehokkain puolustaja, leipoen 60 otteluun tehopisteet 8+27. Hänet nähtiin myös Leijonien kevään MM-leirillä.

Kiekollinen puolustaja on valmis debyyttiinsä TPS-paidassa.

– NHL on edelleen tavoitteeni, mutta sitä ennen haluan ottaa urallani seuraavia kehitysaskelia. Minulle TPS on paikka, jossa pääsen kehittymään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa Suomessa, linjaa Sund ajatuksiaan.

– Teen kaikkeni sen eteen, että pystymme tarjoamaan turkulaisille voitokkaita elämyksiä alkaneella Liiga-kaudella, Sund viestittää terveisiään TPS-yhteisölle.