171

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
7.12.2019

SaiPa isännöi Palloseuraa

Kolmen ottelun viikko saadaan päätökseen Lappeenrannassa.

artikkeli_saipatps.jpg

Turun Palloseuran bussi suuntaa lauantai-illaksi toiselle puolelle Suomea. Lappeenrannan SaiPa isännöi turkulaisia kauden toisessa keskinäisessä kohtaamisessa. Molemmat joukkueet lähtevät iltaan, allaan tappiot edellisistä otteluista.

Itsenäisyyspäivää edeltävänä torstaina TPS kohtasi hallitsevan mestarin HPK:n. Kamppailu päättyi hämeenlinnalaisten 4–2-voittoon, Julius Pohjanoksan hyvistä otteista huolimatta. Ottelu oli hyvin rikkonainen ja erikoistilanteiden sävyttämä. Hämeenlinnassa TPS:n maaleista vastasivat Tony Sund, sekä Teemu Väyrynen. Sundin osuma oli nuoren puolustajan kauden ensimmäinen.

Lokakuun 26. päivä SaiPa vieraili Gatorade Centerissä runkosarjan ensimmäisen kohtaamisen merkeissä. Maalittoman ensimmäisen erän jälkeen, TPS pääsi toisen erän alussa viiden minuutin ylivoimalle. Vieraiden ruotsalaishyökkääjä John Persson passitettiin suihkuun huitomisen seurauksena.

Pitkän ylivoiman aikana Lauri Pajuniemi ja Simon Suoranta onnistuivat maalinteossa, ja Palloseura pääsi pelaamaan kahden maalin johdossa. Toisen erän lopulla SaiPa onnistui kuitenkin kavennuksessa ja erätauolle siirryttiin lukemissa 2–1. Kolmannessa erässä kokeneet SaiPa-hyökkääjät Teemu Ramsted ja Tomas Zaborsky heiluttivat verkkoa ja viimeisen erän maalien turvin kolme pistettä lähti Lappeenrantaan.

Kuudesta viimeisestä ottelusta molemmat joukkueet ovat voittaneet kaksi varsinaisella peliajalla. Viimeiset kymmenen ottelua ovat tuottaneet SaiPalle kymmenen pistettä, ja TPS on kerännyt vain yhden pisteen lappeenrantalaisia vähemmän.

Markus Nurmen ja Lauri Pajuniemen keskellä viilettävälle Topi Nättiselle illan kamppailu on paluu tuttuun ympäristöön. Kaksi edellistä kautta jyväskyläläislähtöinen hyökkääjä kantoi mustakeltaista paitaa. Tänään Lappeenrannan kisapuistossa Nättinen hyökkää tuttuun tapaan yhdessä TPS:n parhaan maalintekijän Lauri Pajuniemen kanssa.

– Lappeenrannassa on ollut aina tiukkoja pelejä! Kotijoukkue on hyvä puolustamaan ja heiltä löytyy taitavia pelaajia ketkä osaavat kyllä laittaa kiekkoa verkkoon. Pitää vain vastata huutoon ja ainoa tavoite tänään on kolmen pisteen voitto, kiteytti TPS:n maalitykki Lauri Pajuniemi ennen illan ottelua.