181

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - Sport KE 20.1. 18:30
31.1.2020

Rauman Lukko saapuu Turkuun

Perjantaina Gatorade Centerissä vietetään Ville Vahalahden tribuutti-iltaa.

artikkeli_tps_lukko.jpg

Turun Palloseuran viikon toinen kamppailu pelataan perjantaina Gatorade Centerissä. Vieraaksi saapuu Rauman Lukko ja taisto on viikonlopun ensimmäinen back-to-back-ottelu. Joukkueet kohtaavat heti uudelleen lauantaina Raumalla.

Kamppailu on jo kauden viides keskinäinen kohtaaminen. Raumalaiset ovat voittaneet kaikki neljä aikaisempaa ottelua ja viimeisimmässä taistossa TPS jäi maaleitta. Lukko luistelee kamppailuun Liigan kovakuntoisimpana joukkueena.  Viimeisestä kymmenestä ottelusta raumalaiset ovat hävinneet vain yhden. Keskiviikkona Lukko koki tappion voittomaalikilpailun päätteeksi Tampereen Ilveksen vieraana.

Palloseura on kerännyt viimeisestä kymmenestä pelistä 21 pistettä, joka oikeuttaa kuntopuntarin kolmanteen sijaan. Maaleja on kertynyt kymmeneen peliin yhteensä 40, kun Lukko on heiluttanut verkkoa kuusi osumaa vähemmän.

Perjantai-iltana TPS lähtee metsästämään kolmatta perättäistä kotivoittoa. Keskiviikkona mustavalkoiset kaatoivat Lahden Pelicansin tylyin lukemin 6–0. Viikkoa aikaisemmin Palloseura kaatoi Gatorade Centerissä Jyväskylän JYPin numeroin 5–2.  

Illan ottelussa TPS:n kultakypärää kantaa hyökkääjä Ilari Filppula. Pelicans-ottelussa Jesse Mankisen taklauksen kohteeksi joutunut Lauri Pajuniemi jää sivuun illan kamppailusta. Oskari Lehtinen hyökkää Lauri Tukosen ja Juuso Pärssisen rinnalla. Palloseuran kanssa loppukauden mittaisen sopimuksen tehnyt Erik Källgren jatkaa mustavalkoisten maalilla.

– Hyvillä mielin lähdetään kohti iltaa! Tässä on tehty vielä vähän hommia ja aletaan valmistautumaan illan peliin. Ehkä vähän myöhemmin alkaa jopa hieman jännittämään. Tällaiset tilaisuudet ovat aina hienoja ja odotan iltaa jännityksellä, tuumaili Ville Vahalahti ennen perjantain tribuutti-iltaa.

– Lähtökohdat illan otteluun ovat hyvät. Voittojen kautta on tullut itseluottamusta koko joukkueelle ja ilmapiiri on todella positiivinen. Hyvän mielen huomaa ihan jokapäiväisessä elämässä, jatkoi perjantai-illan juhlittu sankari.