051

tps_hpk_karuselli.jpgkaruselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK LA 26.12. 17:00 OSTA LIPUT
22.10.2018

Projekti R etenee nuorten asialla

Keväällä perustettu Projekti R Turku Ry järjesti julkistamistilaisuutensa lauantaina.

radikaaliArtikkeli.png

Projekti R on saanut alkunsa keväällä 2018 HC TPS Turku oy:n aloitteesta seuran todettua tahtovansa tarttua toimeen ja kantaa oman kortensa kekoon kiusaamisen ja nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Tahdomme täydentää tätä yhteiskunnan tulevaisuuden kannalta elintärkeää työtä tekevien järjestöjen verkostoa toimimalla siellä, missä kipupisteet ovat – tekemällä nuorilta nuorille.

Seitsenhenkisen hallituksen lisäksi yhdistyksen toimintaa toteuttavat kymmenen erilaista työryhmää ja reilut toista sataa nuorta ja nuorta aikuista. Kierrämme puhumassa kiusaamisesta kouluissa, suunnittelemme tapahtumia ja pitkällä tähtäimellä aiomme olla sosiaalisen median jättiläinen, jolla on selkeä ja tunnettu viesti.

Olemme jo nyt löytäneet lukuisia halukkaita yhteistyökumppaneita sekä yhdistys- että yritysmaailmasta, mikä on merkki siitä, että tahtotila tehdä asialle jotain on Suomessa suuri.

Jokaista kuitenkin tarvitaan. MYÖS SINUA. Nuorten työryhmissä on tilaa tekijöille ja ideoille. Tapahtuma on sinulle loistava mahdollisuus tutustua meihin, mutta ennen kaikkea mahdollisuus meille tutustua sinuun.

Auta meitä auttamaan ja tule mukaan: www.projektiradikaali.fi/