231

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HIFK KE 27.1. 18:30
4.10.2018

Pride-ottelu käynnistää TPS:n Jääkiekko kuuluu kaikille -kokonaisuuden

Presidentti Tarja Halonen toimii perjantain ottelun suojelijana.

artikkelikuva.png

5. lokakuuta pelattavassa TPS–SaiPa-ottelussa tehdään suomalaista urheiluhistoriaa, kun Gatorade Centerissä pelataan Suomen ensimmäinen Pride-jääkiekko-ottelu. NHL:ssä ja Ruotsissa Pride-peleillä on jo pitkät perinteet ja nyt Suomi astuu myös esiin HC TPS:n johdolla. 

Ottelun suojelijana toimii presidentti Tarja Halonen. 

– Jääkiekko kuuluu kaikille ikään, sukupuoleen, ihonväriin tai yhteiskuntaluokkaan katsomatta. Toivottavasti aloitamme tällä ottelulla Suomessa perinteen, joka saa jatkoa myös muilla Liiga-paikkakunnilla, viestittää HC TPS:n liiketoimintajohtaja Heidi Aho.

Aloituskiekon perjantain ottelussa pudottaa Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala.

– Minulle on suuri kunnia pudottaa tämän ottelun avauskiekko. Olen hyvin ylpeä Turun Palloseurasta, joka näyttää ennakkoluulotonta esimerkkiä muille seuroille järjestämällä Suomen ensimmäisen Pride-pelin. Jääkiekko kuuluu kaikille ja suvaitsevaisuus on mustavalkoinen asia, Kanala kertoo.

– Tämän pelin myötä TPS julistaa teoillaan, että ihmiset ovat yhdenvertaisia. Tee sinäkin tasa-arvoteko ja tule katsomaan jännittävää Liigan kärkikamppailua. Elämä on joukkuepeliä, lähettää Kanala terveisiään.

Lippusi perjantain otteluun pääset ostamaan TÄÄLTÄ!