281

karuselli_kausarit[886].jpgkaruselli_tps_shop.jpgkaruselli_hunajacast[909].jpg
Seuraava kotiottelu
TPS - HPK TI 2.2. 18:30
25.1.2019

Porissa odotellaan Jazzeja, Turussa vierasvoittoa

Rasmus Tirronen palaa TPS:n maalille Porin illassa.

25.1artikkeli.png

Hyvää kannatta odottaa ja tänään sitä taas saa. Turun Palloseuran Liiga-viikko käynnistyy lähes viikon odottamisen jälkeen vieraskaukalossa Porissa. Ässien ja TPS:n lähtökohdat illan otteluun ovat totaalisen erilaiset.

Siinä missä Porissa odotellaan tyhjennysmyyntien myötä jo ensi kevään Jazz-tapahtumaa - on Turussa mielessä vain TPS:n vierasvoitto.

– Ei ole helppo asetelma meidän kannalta. Ässillä ei ole mitään hävittävää ja haluavat varmasti meidän pääänahan. Emme tule sitä kuitenkaan heille myymään, paaluttaa TPS:n kolmosvitjassa illalla etenevä Lauri Pajuniemi.

TPS on Liigassa tällä hetkellä kolmannella sijalla 74 pisteellä. Ässät valvoo puolestaan sarjan viimeistä sijaa 39 pisteellä.

TPS:n kokoonpanoon on tehty muutoksia edelliseen otteluun nähden. Rasmus Tirronen palaa turkulaisten maalille. Edellisen ottelun Tirronen pelasi tammikuun 5. päivä JYPiä vastaan vieraissa, jossa tullut tälli siirsi miehen sairastuvalle.

Turkulaisten kokoonpanosta puuttuu flunssainen Hannu Kuru.

Ykköskenttää johtaa Ilari Filppula, laidoillaan Petrus Palmu sekä Oskari Siiki. A-nuorista mukaan nousee puolestaan Juuso Pärssinen, jonka paikka löytyy tänään nelosvitjan vasemmasta laidasta.

– Ollaan harjoiteltu viisikkojuttuja. Pitää osata puolustaa ja hyökätä tiiviisti, linjaa Pajuniemi illan ottelun pelillistä näkökulmaa.

Kun illan taisto on Porissa taputeltu, kääntyvät katseet jo huomiseen lauantai-iltaan. Silloin joukkueet nimittäin kohtaavat uudestaa Turussa klo 17 alkaen.